Bag Boy Parapluhouder XL

Bag Boy Parapluhouder XL

Bag Boy Parapluhouder XL

Het is makkelijk om uw paraplu in een houder te doen zo blijft uzelf droog en uw golfspullen ook. De houder is makkelijk te monteren op uw golftrolley.

Meer informatie

Top deal! € 24.50 incl. BTW

€ 27.50 incl. BTW

4100200021

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Bestellen

Stel een vraag

* Verplichte velden.

30 other products in the same category:

Bag Boy Parapluhouder

 

Niet alle golftrolleys zijn voorzien van een houder voor uw paraplu. Deze paraplustandaard van BagBoy is uiteraard op alle BagBoy golftrolleys te plaatsen maar kan door middel van een Beugelklembijgeleverd universeel klemblok op nagenoeg iedere beugel van een golftrolley geplaatst worden. 

 

Dit beugelblok wordt met enkele schroeven aangedraaid zodat deze op de beugel of andere framedeel wordt geklemd.  U hoeft geen doorwinterde doe-het-zelver te zijn om dit blok op de beugel van uw golftrolley te plaatsen.

 

De parapluhouder heeft 2 scharnierbare delen zodat de paraplu altijd in de juiste stand kan worden gezet. De grote draaiknoppen helpen u die stand vast te zetten en de getande binnenzijde van deze scharnieren zorgen er voor dat de parapluhouder ook in die stand blijft.

 

Voor BagBoy trolleys is dit beugelblok niet nodig. BagBoy voorziet de trolleys standaard van een bevestiginsgpunt waarop u direct deze parapluhouder kunnen plaatsen. 

De koker van de parapluhouder is ook voorzien van een schroef waarmee u uw paraplu in de houder klemt. Door de grote 50 mm koker kan iedere paraplu in deze houder geplaatst worden. Door een vergrendelingsschroef zet u de paraplu stevig vast. Hierdoor ontstaat een stevig en windvast geheel. Zeker als u ook gebruik maakt van de BagBoy paraplu die getest en bestand is tegen windkracht 11.

Klik op het tabblad "Niet Vergeten" om direct ook de BagBoy paraplu te bekijken en bestellen.

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search