Big Max Blade+ Golftrolley Wit

Big Max Blade+ Golftrolley  Wit

De Big Max Blade+ Golftrolley is de winnaar van de Golf Europe Product Award 2013. In enkele seconden kan deze trolley in- en uitgeklapt worden. Deze trolley is zo plat opvouwbaar dat hij in de kleinste kofferbak van de auto past en gemakkelijk achter de bestuurders of passagiersstoel te schuiven is.

Nu van €399.95  voor € 299.96

Meer informatie

Top deal! € 299.96 incl. BTW

€ 399.95 incl. BTW

(uw voordeel is 25 %)

GC6120

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Bestellen

Stel een vraag

* Verplichte velden.

29 other products in the same category:

Big Max Blade+ golftrolley

Ingeklapt is de Blade slechts 12,5 centimeter breed, waardoor deze 6,5 kilo wegende trolley makkelijk is op te bergen en te vervoeren


De BIG MAX  Blade+ is een robuuste, stabiele 3-wiel pushtrolley van Big Max waarop je elk formaat tas kwijt kunt. Hij is voorzien van dubbele rem en houders voor een  paraplu, GPS, scorekaart, waterfles en ballen. Uitgeklapt heeft hij alle functionaliteit die je wenst, maar als je ‘m opbergt blinkt het design pas echt uit. Als je de Blade dichtklapt, vouwen de wielen vouwen namelijk automatisch naar binnen, zodat er een pakketje van maar 88 x 62 x 12,5 centimeter en iets meer dan zes kilo overblijft. Dit maakt de trolley zeer eenvoudig te vervoeren en op te bergen, zeker in de meegeleverde reishoes. De Blade+ is beschikbaar in de kleuren zwart, wit en oranje.
 

 

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search