• In prijs verlaagd

Ben Sayers M8 linkshandige dames golfset (blauwe cartbag)

G6417

De 12-clubs M8 golfsets van Ben Sayers bieden alles wat je nodig hebt om de baan op te gaan en zijn een perfecte golfset voor golfers die nieuw zijn in het spel of die een set van hoge kwaliteit willen kopen voor een redelijke prijs. Alle M8-woods zijn uitgerust met regular flex grapite shafts en de ijzers zijn verkrijgbaar met stalen of graphite shafts, die allemaal zijn ontworpen om de swingsnelheid te verhogen en een hoge balvlucht te bevorderen. Effectieve gewichtsverdeling in de houten en ijzers zorgt er ook voor dat de clubs ongelooflijk vergevingsgezind zijn, zelfs bij off-centre slagen

€559,95
€503,96 10% korting
Incl. BTW
Aantal

 

Gratis verzending vanaf €75

  30 dagen bedenkttijd

Ontevreden? Dan kun je het product binnen de bedenktijd retourneren

  Vaste lage prijzen

Bij een goede kwaliteit en service hoort ook een goede prijs

  Vragen & advies

Stel al uw vragen nu ook via WhatsApp!

Omschrijving

Ben Sayers M8 linkshandige dames golfset (blauwe cartbag)

De 12-clubs M8 golfsets van Ben Sayers bieden alles wat je nodig hebt om de baan op te gaan en zijn een perfecte golfset voor golfers die nieuw zijn in het spel of die een set van hoge kwaliteit willen kopen voor een redelijke prijs. Alle M8-woods zijn uitgerust met regular flex grapite shafts en de ijzers zijn verkrijgbaar met stalen of graphite shafts, die allemaal zijn ontworpen om de zwingsnelheid te verhogen en een hoge balvlucht te bevorderen. Effectieve gewichtsverdeling in de houten en ijzers zorgt er ook voor dat de clubs ongelooflijk vergevingsgezind zijn, zelfs bij off-centre slagen.

Inhoud golfset:

  • De M8-pakket golfset voor dames bestaat uit een 12 graden 460cc oversized titanium matrixdriver met bijpassende oversized titanium matrix 3 (15 graden) en 5 (20 graden) fairway woods, allemaal met tactische vluchtkanalen en een aerodynamisch crown-ontwerp om een ​​lager centre of gravity en hogere lanceerhoek voor grotere afstand, nauwkeurigheid en maximale vergevingsgezindheid.
  • De cutting edge 23 graden hybride vervangt de langere, moeilijkere traditionele lange ijzers, en bevat een offset hosel om het recht slaan te bevorderen. Een laag zwaartepunt helpt ook om een ​​hogere balvlucht te bevorderen, wat resulteert in een grotere afstand en nauwkeurigheid.
  • De klassieke stijl cavity-back roestvrijstalen ijzers (5-SW) maken gebruik van gewichtsverdeling naar de buitenrand en een bredere zool en bovenlijn om nauwkeuriger te laan met maximale vergevingsgezindheid.
  • De nieuwe klassieke putter in malletstijl is voorzien van uitlijnhulpmiddelen en levert stevige en responsieve feedback bij elke putt.
  • Alle woods en hybride clubs worden geleverd met M8 headcovers.

Alle dames golfsets worden geleverd met een eersteklas cartbag met alle functies die u van een Ben Sayers-tas mag verwachten. 

  • 9 ruime vakken, waaronder twee met velours gevoerde vakken voor waardevolle spullen en een geïsoleerd koelvak voor drankjes en snacks.
  • Een 8-vaks top verdeling, een paraplukoord, handdoekkarabijnhaak en handschoenhouder met klittenband.

De M8 Ladies 'pakket-set is verkrijgbaar in paars, blauw en turquoise en alle clubs zijn uitgerust met hoogwaardige lichtgewicht graphite shafts

Specificatie golfclubs (standaard lengte):

Club Loft Lengte
Driver 12 graden 44"
Wood 3 15 graden 42,5"
Wood 5 20 graden 41,5"
Hybride 23 graden 39"
Ijzer 5 24 graden 37"
Ijzer 6 27 graden 36,5"
Ijzer 7 30 graden 36"
Ijzer 8 34 graden 35,5"
Ijzer 9 39 graden 35"
Ijzer PW 44 graden 34,5"
Ijzer SW 56 graden 34,5"
Productdetails
G6417

Datasheet

Model
M8 Graphite
Hand
Linkshandig
Shaft type
Graphite
Doelgroep
Dames
Merk
Ben Sayers
Productgroep
Hele set
chat Commentaar (0)