Deze webshop kan hyperlinks naar de websites van derden bevatten. Het gebruik van websites van derden is voor risico van de gebruiker. Spaendonck Sport wijst alle aansprakelijkheid voor de inhoud van voornoemde websites af.

Spaendonck Sport besteedt grote zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van de op onze webshop gepubliceerde data, afbeeldingen en prijzen. Onjuistheden kunnen echter voorkomen. Aan de informatie en de afbeeldingen, zoals die in deze site worden weergegeven, kunnen geen rechten worden ontleend. Ondanks de voortdurende zorg en aandacht die SpaendonckSport besteedt aan de samenstelling van de webshop en de daarin opgenomen artikelgegevens, geeft SpaendonckSport geen garanties op de volledigheid, juistheid of voortdurende actualiteit van de gegevens.

De gegevens van deze webshop kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd. SpaendonckSport sluit elke aansprakelijkheid uit met betrekking tot de aangeboden informatie, in welke vorm dan ook. Prijswijzigingen en typefouten zijn voorbehouden.

Spaendonck Sport alsmede de aan haar gelieerde ondernemingen, datavendors en toeleveranciers zijn niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search