Spaendonck Sport Spaarpunten sparen

 

Extra korting met spaarpunten!

Als waardering voor uw bestelling(en) bij Spaendonck Sport ontvangt u bij niet afgeprijsde artikelen en bij artikelen die tot 20% zijn afgeprijsd, gratis spaarpunten. Die spaarpunten kunt u, in uw account, verzilveren in een waardebon met klinkende Euro´s. Bij uw eerstvolgende bestelling - mogelijk na 14 dagen mogelijk -  kunt u die waardebon direct besteden als korting op het bestelbedrag. Handig, simpel en supervoordelig.

 

Hoe verdien ik spaarpunten?

Bij elke aankoop bij Spaendoncksport.nl ontvangt u spaarpunten. Het enige wat u hiervoor dient te doen is bij het afrekenen eenmalig een account aan te maken. Dit is een vereiste omdat wij dan de verdiende spaarpunten aan uw account kunnen koppelen. Wanneer u dan de volgende keer inlogt, kunt u precies zien hoeveel spaarpunten u al heeft verzameld.

 

Wat zijn mijn spaarpunten waard?

Voor elke bestede 10 EUR op Spaendoncksport.nl ontvangt u 2 spaarpunten die een waarde hebben van 1 euro. De verzamelde spaarpunten kunt u verzilveren op uw accountpagina. Er geldt echter geen minimaal bestedingsbedrag, dus u kunt altijd profiteren van uw opgebouwde spaarpunten.

 

Kan ik mijn spaarpunten weggeven of inwisselen voor geld?

Helaas is het niet mogelijk uw spaarpunten in te wisselen voor geld. U kunt uw verzamelde spaarpunten alleen verzilveren bij een bestelling op Spaendoncksport.nl. De spaarpunten zijn gekoppeld aan uw persoonlijke account, dus u kunt ze niet overdragen aan iemand anders. Het is niet mogelijk spaarpunten van verschillende accounts bij één bestelling te gebruiken.

 

Afgeprijsde artikelen:

Bij het bestellen van artikelen die 20% of meer zijn afgeprijsd, krijgt u geen spaarpunten, maar u kunt de gespaarde punten wel verzilveren. Zo krijgt u meer korting op een artikel dat al afgeprijsd is. De verzamelde spaarpunten zijn onbeperkt geldig  na ontvangst. Vanzelfsprekend worden de verdiende spaarpunten weer in mindering gebracht nadat u besloten heeft de bestelling retour te sturen.

 

 

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search