De golfsets in de winkel van SpaendonckSport waarbij o.a. de merken BenRoss, John Letters, Ben Sayers en Rhino zijn uitgestaldOp 2 april 2012 opende SpaendonckSport voor het eerst haar deur voor het golf- en tennispubliek in ´s-Hertogenbosch. Na een forse verbouwing van het pand aan de Erasmusstraat 15, was de eerste stap naar een gespecialiseerde winkel voor golf- en tennisartikelen gemaakt. Ook de maanden daarna is er nog veel aangepast en verbeterd aan het winkelconcept, mede gebaseerd op de inbreng en inzichten van het publiek. Ook het assortiment en de dienstverlening werden uitgebreid. Gratis vervangen van golfspikes, regrippen en shaftvervanging van golfclubs en cursussen voor de thuisbespanners.

 

Het interieur van de winkel van SpaendonckSport 

Op de afdeling tennis zijn rackets van de merken Wilson, Head, Babolat te vinden. Maar ook de iets minder bekende merken (maar kwalitatief uitstekende) merken zoals TechniFibre en ProSupex zijn hier vertegenwoordigd. Regelmatig worden zijn er acties waarin rackets sterk afgeprijsd worden aangeboden. Ook is er een speciaal outlethoekje waarin toprackets worden aangeboden voor slechts € 34,95.

Verder zijn op de tennisafdeling een selectie van tennisschoenen van onder andere KSwiss en Asics te vinden. Ook hier is ruimte voor een aanbod van sterk afgeprijsde topschoenen. Helaas niet in alle maten maar staat uw maat er tussen dan profiteert u zeker een voordeeltje.

Voor de golfers heeft Spaendonck Sport een breed assortiment golfartikelen in de winkel. met name de hardware zoals golftrolleys, golftassen, golfbasissets, golfschoenen en alle andere benodigdheden op de golfbaan.

Van volwaardige driewiel golftrolley van nog geen honderd euro tot de meest luxe uitgevoerde golftrolleys van enkele honderden euro´s tot zelfs elektrische trolley. Allemaal concurrerend en scherp geprijsd.  

De hoofdingang van de winkel van Spaendonck Sport bevindt zich aan de binnenzijde van het winkelcentrum ZuiderpassageHet assortiment tennisschoenen in de winkel van Spaendonck Sport

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search