Gratis bezorging in Nederland

U hebt de keuze om uw bestelling thuis te laten bezorgen of op een ander afleveradres. Wanneer u een bestelling heeft geplaatst wordt u direct geïnformeerd over de levertijd van uw bestelling. Voor alle leveradressen binnen Nederland nemen wij de verzendkosten voor ons rekening. Bij een bestelling onder €35,- betaalt u slechts €5.95 administratiekosten. Mocht u gebruik willen maken van aanvullende diensten (zoals het verzekerd verzenden van uw pakket en/of de optie handtekening voor ontvangst) dan dient u te allen tijde vóór het plaatsen van uw besteling per e-mail contact met ons op te nemen. Voor het gebruik maken van deze diensten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht.

VERZENDEN BESTELLINGEN OVERIGE LANDEN

Spaendonck Sport kan uw bestelling over de hele wereld laten bezorgen. De verzendtarieven zijn afhankelijk van het land van bezorging, het totale gewicht van uw bestelling en de omvang van de zending. Hierdoor kunnen wij u geen vast tarief geven voor zendingen buiten Nederland of België. Wij verzoeken u hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice op telefoonnummer +31 (0) 73 - 6230888 of per e-mail naar onze klantenservice.

UW BESTELLING VOLGEN (TRACK&TRACE)

Spaendonck Sport biedt haar klanten doorgaans de mogelijkheid om hun bestelling te volgen in het verzendcircuit. U krijgt, nadat uw bestelling door Spaendonck Sport aan de transporteur is aangeboden een e-mail met daarin uw unieke verzendcode. Via de website van de desbetreffende transporteur kunt u de status van uw zending volgen. Spaendonck Sport verstuurt binnen Nederland en België bestellingen via PostNL en DHL. Voor bijzondere bestellingen kan in overleg met u de meest geschikte transporteur worden ingeschakeld. Artikelen blijven eigendom van Spaendonck Sport tot uw betaling is ontvangen.

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search