Signum Pro Tennissnaar Tornado Zwart 200M Rol

Signum Pro Tennissnaar Tornado Zwart 200M Rol

De Signum Pro Tennissnaar Tornado Zwart is een tennissnaar van uitzonderlijke kwaliteit. Door de unieke structuur van deze tennissnaar ontwikkelt de Tornado black tennissnaar enorm veel spin en geeft daarbij veel power en controle. Veel tennissers en bespanners zijn het erover eens: De Signum Pro is een bijzonder fijne snaar.

Meer informatie

Aanbieding! € 83.95 incl. BTW

€ 99.95 incl. BTW

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Bestellen

Stel een vraag

* Verplichte velden.

30 other products in the same category:

SIGNUM PRO tennissnaar TORNADO Zwart

 

Signum Pro Tornado

 

De Signum Pro Tornado is samen met de Signum Pro Poly Plasma wel een van de populairste uit de polyester serie bij Signum Pro. Dit komt mede doordat de bij de Tornado snaar de zevenvormige Co-Polyester vezel in de lengte as is gedraaid. Hierdoor is deze snaar in staat om uitzonderlijke balspins te creëren. De Tornado snaar is makkelijk om mee te spelen en zeer comfortabel. Bovendien is het een hele krachtige snaar. Niet voor niets werd deze Signum Pro Tornado tennissnaar uitgeroepen tot de beste tennissnaar in Duitsland en kreeg de snaar de hoogste cijfers.

 

De kleur van deze snaar is zwart en is opnieuw samengesteld met een nieuwe unieke structuur. Een groot voordeel van de Tornade snaar, en bijna alle Signum Pro polyester snaren is het minimale spanningsverlies. En daarnaast zijn de snaren ook zeer slijtvast.

 

De Signum Pro Tornado is te koop in verschillende dikte-/lengtematen. Wij verkopen de snaren per setje van 12 meter of per rol van 200 meter. Daarnaast heeft u keuze uit; Diktemaat: 

-          Ø 1,17 mm

-          Ø 1,23 mm

-          Ø 1,29 mm

 

Wanneer u verder advies wilt hebben kunt telefonisch contact opnemen via het nummer: 073-6230888 en u kunt uiteraard ook langskomen in de reële winkel op de Zuiderpassage (Erasmusstraat 15) 5216HM in ‘s-Hertogenbosch.

Tornado

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search