Polyfibre Panthera 120m tennissnaar

Polyfibre Panthera 120m tennissnaar

Polyfibre Panthera

Het is tijd om te spelen met de wreedheid van een panter en de verfijnde soepelheid van deze kat. Polyfibre Panthera combineert alle eigenschappen die u nodig heeft voor een agressieve speelstijl.

Meer informatie

€ 58.90 incl. BTW

Beschikbaarheid: Levertijd 3 tot 5 werkdagen

Bestellen

Stel een vraag

* Verplichte velden.

30 other products in the same category:

Polyfibre Panthera

 

Het is tijd om te spelen met de wreedheid van een panter en de verfijnde soepelheid van deze kat. Polyfibre Panthera combineert alle eigenschappen die u nodig heeft voor een agressieve speelstijl. Door het duidelijke en nauwkeurige gevoel geeft deze tennissnaar je de controle en touch om de bal in de verste hoek van het speelveld te spelen en drop shots te slaan die niet te halen zijn voor jouw tegenstanders.

Deze tennissnaar is ontworpen voor powerplay zodat je kunt vertrouwen een krachtige forehand, secure volleys en meedogenloze backhands. Innovatieve combinatie constructie van twee verschillende polyesters. Dit geeft de Panthera een ongewoon goede ballbite met veel controle. De snaar beschermt jouw arm, maar niet je tegenstander.

Onze unieke "Gestandaardiseerde Molecular Distribution Technology (SMD)" zorgt voor duurzaamheid, aanhoudende elasticiteit en demping.

 

Diktes: 1.20 mm., 1.25 mm. en 1.30 mm.

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search