Signum Pro Tennissnaar Thunderstorm 200M Rol

Signum Pro Tennissnaar Thunderstorm 200M Rol

De Signum Pro Thunderstorm wordt door ons met een blijvende scherpe prijs aangeboden. De stoere paarse tennissnaar bevat alle goede eigenschappen die een Signum Pro snaar moet hebben. Door de High-Tech Co-Polyester is deze snaar qua comfort, power en duurzaamheid veel beter dan een gewone Polyester snaar.

Meer informatie

€ 89.95 incl. BTW

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Bestellen

Stel een vraag

* Verplichte velden.

30 other products in the same category:

De Signum Pro Thunderstorm is een paarse tennissnaar. De snaar heeft 10 kanten en is in de richting van de lengte as gedraaid. Hierdoor kunt u gemakkelijker spinballen spelen. Ook heeft u door deze draaiing een uitstekende balcontrole. Dit racket is persoonsgebonden wat inhoud dat u van het gevoel wat deze snaar biedt moet houden. Het is een zeer explosieve snaar, wat niet elke tennisspeler lekker vindt spelen. Een voordeel voor uw portemonnee is dat deze snaar langer mee gaat dan een aantal andere (High-Tech Co-)Polyester snaren. Dit komt door dikte van de snaar.

 

Verder is het dus een polyester snaar, dit is een eenvoudige snaar met een dunne coating eromheen. Door de eenvoud van deze snaar is de levensduur relatief lang.

 

De prijs van de Thunderstorm is goedkoop; dit bepaalt daarom ook mede het publiek van deze snaar. Meestal wordt de snaar door club- en toernooispelers gebruikt, naast de prijs is het voor hen voordelig omdat deze snaar gedurende een bepaalde periode goede eigenschappen vertoont.

 

Wanneer u verder advies wilt hebben kunt telefonisch contact opnemen via het nummer: 073-6230888 en u kunt uiteraard ook langskomen in de reële winkel op de Zuiderpassage (Erasmusstraat 15) 5216HM in ‘s-Hertogenbosch.

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search