Garmin Approach S1 GPS navigatiehorloge

Garmin Approach S1 GPS navigatiehorloge

De Approach S1 GPS golfhorloge van Garmin geeft onder andere precies aan hoe ver u van de green bent. De Garmin Approach S1 is geladen met nagenoeg alle Europese golfbanen. Naast informatie over de afstand naar het begin, midden en het einde van de green wordt door de Garmin Approach S1 GPS ook de afstand van een individuele slag en de totale afstand weergegeven.

Meer informatie

Top deal! € 159.95 incl. BTW

€ 179.95 incl. BTW

GR0000004

Beschikbaarheid: Dit artikel is niet meer op voorraad

Stel een vraag

* Verplichte velden.

5 other products in the same category:

Garmin Approach S1 GPS golfnavigatiehorloge

 

Met het Approach S1 golfhorloge van Garmin bent u altijd op de hoogte van uw positie op de golfbaan. Deze Garmin Approach S1 GPS wordt geleverd inclusief de geladen informatie van Europese golfbanen. Voor iedere baan en iedere hole wordt, door satellietnavigatie, exact uw positie en de afstand naar de green (begin, midden en achterkant)aangegeven. Maar ook de afstand van iedere individuele slag en de totale afstand is afleesbaar.Voorbeelden van informatie op de Garmin Approach S1 golfnavigatiehorloge

 

Voldoende informatie dus om uw golfronde te analyseren en te verbeteren. Het maken van de juiste keus voor de club wordt, door de informatie over de afstand naar de hole, eenvoudig. De Garmin Approach S1 voorziet u van de juiste informatie om een betere golfer te worden.

 

De Garmin Approach S1 wordt geleverd met meer dan 7800 voorgeladen Europese golfbanen. Het bestand met golfbanen wordt regelmatig aangevuld met nieuwe of aangepaste golfbanen. De actuele informatie is gratis te downloaden (voor Europa), dus geen abonnement nodig.

 

Voor een overzicht van de momenteel beschikbare golfbanen kunt u terecht op de website van Garmin.

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search