Big Max Junior Golftrolley

Big Max Junior Golftrolley

Deze Big Max junior golftrolley is een zeer stabiele en robuuste uitvoering die geschikt is voor alle leeftijden. Door de in hoogte verstelbare duwbeugel is deze altijd op de juiste hoogte voor de junior golfer te stellen. U heeft de keuze uit een 2- of 3-wiels uitvoering. 

 

UITVERKOCHT! 

Meer informatie

€ 65.00 incl. BTW

Beschikbaarheid: Dit artikel is niet meer op voorraad

Stel een vraag

* Verplichte velden.

3 other products in the same category:

Big Max Junior golftrolley

 

Een degelijke constructie en materiaal kenmerken deze golftrolley voor de jeugd. Stevige en brede banden, voorzien van een voetrem en een verstelbaar voorwiel zijn enkele aspecten die in het oog springen.

 

De duwbeugel is verstelbaar dus eenvoudig te plaatsen op de juiste hoogte voor de jeugdige golfer. Geschikt voor alle formaat tassen door de verstelbare bovenbeugel. De tas wordt op 2 beugels met een strap vastgezet. 

Ook het vouwmechanisme is doordacht. In enkele seconden is deze golftrolley in- en uit te vouwen. Hierbij kan eventueel het voorwiel snel verwijderd worden zodat de trolley nog compacter wordt indien ingevouwen. Dit voorwiel is, met de bijgeleverde sleutel, ook in spring bij te stellen waardoor de golfkar altijd rechtuit rijdt.

 

Niet voor niets dat de fabrikant, Big Max, 5 jaar garantie op deze trolley geeft.

 

Wordt geleverd in een kleur zilver uitvoering. 

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search