Training golf ballen

Actieve filters

Masters Airflow XP Practice balls golf oefenballen (oranje) ZDGB0024 Masters € 3,45 Masters Airflow XP Practice balls golf oefenballen (oranje) ZDGB0024 Masters € 3,45 2
  • Nieuw
Beschikbaar
GOLF

Masters Airflow XP Practice balls golf oefenballen (oranje)

Masters
ZDGB0024
€ 3,45
Oefening baart kunst en met deze golfballen kunt u in en rond om uw huis uw golfspel oefenen. De geschulpte gaten van de Airflow XP laten de bal van het slagvlak af vliegen en simuleert de vlucht van een echte bal. De oefenballen hebben een zachtere samenstelling waardoor ze veilig zijn in elke ruimte.
Pure2improve Golf Impact Balls oefenballen - traningsballen P2I280000  € 5,95 Pure2improve Golf Impact Balls oefenballen - traningsballen P2I280000  € 5,95 2
  • Nieuw
Beschikbaar
GOLF

Pure2improve Golf Impact Balls oefenballen - traningsballen

P2I280000
€ 5,95
Pure2Improve Impact Golfballen, set van 6 stuks. De Impact-ballen zijn een geweldig alternatief voor plastic golfballen, perfect om te oefenen op elk moment en op elke gewenste plek. De Impactballen zijn gemaakt van duurzaam kunststof en daardoor onverwoestbaar en deukbestendig. Vliegafstand van ongeveer 40 meter.
Longridge Jelly Oefenballen 6 stuks (oranje) PAPBJ6 Longridge € 6,95
  • Nieuw
Beschikbaar
Golf oefenmateriaal

Longridge Jelly Oefenballen 6 stuks (oranje)

Longridge
PAPBJ6
€ 6,95
Perfect om binnen of buiten golf te oefenen, de nieuwe Longridge Jelly Practice Golfballen zijn gemaakt van een speciale rubbersamenstelling en combineren een zachte kern met een stevige, duurzame buitenlaag. Deze constructie is speciaal ontworpen om dezelfde buurtvriendelijke eigenschappen van schuim- of plastic golfballen te bieden, terwijl het gevoel...
Longridge 30% afstand golf oefenballen (geel) PAPB30Y Longridge € 5,95
  • Nieuw
Beschikbaar
Golfballen

Longridge 30% afstand golf oefenballen (geel)

Longridge
PAPB30Y
€ 5,95
Deze lichtgewicht Longridge oefen golfballen simuleren de vlucht van een echte golfbal. Ze halen slechts 30% van de werkelijke afstand van een echte golfbal, zodat u uw swing in uw eigen tuin kunt oefenen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over gebroken ramen. Deze ballen zijn zeer geschikt voor oefennetten. Verpakt per 6 stuks.

Spaendonck Sport heeft een groot assortiment met trainings golfballen. In onze golferswebshop heeft u de mogelijkheid om diverse soorten oefen golfballen te kopen, bijvoorbeeld onze collectie foam golfballen of plastic golfballen om thuis te golfen. Al uw oefenballen voor golf en/of standaard trainingsballen voor golf, kunt u bij Spaendonck Sport bestellen.

Zoekt u een specifieke oefen golfbal en/of wilt u meer informatie over plastic golfballen om thuis te golfen? Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze klantenservice op nummer 073 623 0 888. Spaendonck Sport, is de golfballen webshop van de Benelux! 

Filteren op

Merk

Merk

Kleur

Kleur

Doelgroep

Doelgroep

Inhoud verpakking

Inhoud verpakking

Prijs

Prijs

  • € 3,00 - € 7,00

Product added to compare.