Filteren op

Prijs

Prijs

  • €54,00 - €55,00

Chippers

Chippers

spaendoncksport.nl heeft een ruim assortiment met golf chippers voor heren tegen de laagste prijzen. De heren chipper combineert een putter met een club met loft en zorgt altijd voor een mooie balvlucht dat goed te controleren en doseren is. Perfect voor de ballen uit de fringe of nog net iets verder buiten de green. Onthoud bij de heren chipper dan wel dat je het moet zien als tussenoplossing en dat een goede chiptechniek met je wedges uiteindelijk veel meer controle en gevoel geven. Voor een paar tientjes heb je een chipper voor heren bij spaendoncksport.nl! En laten we eerlijk zijn, buiten je werk op de chipping green, hoe vaak gebeurt je dat nou? Dus voor alle hoge handicappers en natuurlijk iedereen die moeite heeft met chippen en geen interesse heeft in extra lessen: ga voor de chipper.


Bent u op zoek naar een specifieke golf chipper voor heren of wilt u een heren chipper voor golf kopen die niet op onze golferswebshop wordt aangeboden? Neem altijd even contact op met de klantenservice van spaendoncksport.nl voor de juiste hulp en advies bij het kiezen van uw heren golf chipper!

Actieve filters

Referentie: BS-XFPRO

Merk: Ben Sayers Golf

Ben Sayers XF Pro 2018 chipper 35 inch

(0)

Als u moeite heeft met de ingewikkelde chip slagen rond de green, dan is de Ben Sayers XF Pro 2018 Chipper de oplossing en zal uw korte spel positief veranderen. Kortom, U zult er geen spijt van krijgen deze Ben Sayers XF Pro 2018 chipper in uw golftas te stoppen.

Prijs €54,95
Meer
Op voorraad