Filteren op

Prijs

Prijs

  • €69,00 - €70,00

2-wiel golftrolley

2-wiel golftrolley

De 2-wiel golftrolleys, ook wel pullcarts genoemd, zijn favoriet bij junioren en golfers met lage handicaps op de golfbanen. Deze trolleys vergen echter meer energie van de speler in vergelijking met hun 3- of 4-wielige tegenhangers. Bij gebruik van een 2-wiel golftrolley moet de golftas namelijk worden opgetild wanneer deze aan de trolley is bevestigd. Toch bieden 2-wiel golftrolleys de mogelijkheid om snel over de baan te bewegen zonder de golftas te dragen.

Heeft u vragen over onze 2-wiel golftrolleys of bent u op zoek naar een specifiek model met twee wielen? Neem gerust contact op met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888. We helpen u graag verder!

Actieve filters

Referentie: GLIDE2

Glide-Tek 2.0 Tweewiel Aluminium Golftrolley

(0)

Maak kennis met de Glide-Tek 2.0 Aluminium Golf Trolley met twee wielen: de perfecte metgezel op de golfbaan. Deze trolley, gemaakt van premium aluminium, biedt lichtgewicht draaggemak en is gebouwd om te manoeuvreren met gemak en weerstand te bieden tegen de tand des tijds. Voorzien van nuttige extra's zoals een scorekaarthouder, opbergplekken voor...

Prijs €69,95
Meer
Op voorraad