Filteren op

Prijs

Prijs

  • €68,00 - €69,00

2-wiel golftrolley

2-wiel golftrolley

De 2-wiel golftrolleys, ook wel pullcarts genoemd, zijn favoriet bij junioren en golfers met lage handicaps op de golfbanen. Deze trolleys vergen echter meer energie van de speler in vergelijking met hun 3- of 4-wielige tegenhangers. Bij gebruik van een 2-wiel golftrolley moet de golftas namelijk worden opgetild wanneer deze aan de trolley is bevestigd. Toch bieden 2-wiel golftrolleys de mogelijkheid om snel over de baan te bewegen zonder de golftas te dragen.

Heeft u vragen over onze 2-wiel golftrolleys of bent u op zoek naar een specifiek model met twee wielen? Neem gerust contact op met onze klantenservice op nummer 073 623 0 888. We helpen u graag verder!

Actieve filters

Referentie: TRP0011B

Merk: Masters

Masters S3 Basic 3-wiel golftrolley

(0)

De Masters S3 Basic is een zeer lichte en degelijke golftrolley die eenvoudig kan worden ingevouwen. Eén van de goedkoopste twee wieler golftrolleys van Nederland! Lichtgewicht en duurzaam, gemakkelijk te manoeuvreren op de baan en eenvoudig te dragen wanneer deze is ingeklapt. Weegt slechts 2,6 kg en kan met gemak zware cartbags aan. Alles wat je nodig...

Prijs €68,95
Meer
Op voorraad