De meest toonaangevende golftassentechnologie op de markt!

Bennington Golf is opgericht in 1986 en is sindsdien een premium golftassenmerk. Hun hoofdkantoor bevindt zich in het prachtige Garden Grove. Orange County, Californië. Bennington staat bekend om zijn unieke organizer top en andere hoogwaardige functionele golftassen. Het merk betrad de golfmarkt met de uitvinding van het Quiet Organizer-systeem voor golftassen en is wereldwijd de leider in deze productcategorie. Het merk werkt samen met de beste tassenfabrieken in China, waarbij alleen de beste materialen uit Taiwan, Korea en China worden gebruikt met ritsen van marktleider YKK.

Bennington-tassen zijn ontworpen door golfers, en dit wordt duidelijk door het assortiment weerspiegeld. De golftassen zijn gebouwd om te voldoen aan de behoeften van moderne golfers. Ze bieden tassen in meerdere categorieën voor op de trolley, om te dragen en hybride golftassen met standaard, in waterdichte en waterbestendige versies. Veel modellen zijn voorzien van het LOW FIX-systeem dat de zijvakken verlaagt ​​zodat de golftassen beter op elke golftrolley passen. Sommige moddelen worden worden voorzien van tunnels onder de zijnvakken zodat de cartstraps er doorheen kunnen. Het merk blijft nieuwe normen stellen op het gebied van design, functie en kwaliteit. De ontwerpen variëren van traditionele tot innovatieve, elegante en levendige ontwerpen.

KLIK HIER OM HET BENNINGTON-ASSORTIMENT TE BEKIJKEN!

Quiet Organizer Systeem

Een voorbeeld hiervan van zijn de Quiet Organizer modellen (QO). Middels de gepatenteerde top van de golftas heeft elke golfclub zijn eigen plaats in de tas. Het uitgekiende Organizer systeem verzekert de gebruiker van het gemak altijd de juiste club snel te kunnen vinden. En misschien nog wel belangrijker, de clubs kunnen niet meer tegen elkaar slaan tijdens het lopen. Dit voorkomt beschadigingen en een hoop geluid. Vandaar de naam “Quiet Organizer”!

Het nummer in de model aanduiding van de Quiet Organizer tassen, deze staat voor het aantal aparte ruimtes die gemaakt zijn voor uw ijzers. Zo heeft de QO-9 ruimte aan 9 ijzers in het waaier vormige design. De andere clubs (Fairway woods, hybride en putter) kunnen in het midden van de tas worden opgeborgen. In de QO-14 modellen hebben alle clubs een eigen plaats gekregen.

Naast ruimte voor uw golfclubs is in beide modellen meer dan voldoende ruimte gecreëerd voor de overige zaken die u mee wil nemen door de baan. De golftassen lijn is onlangs uitgebreid met waterdichten varianten welke voor aangeduid met de toevoeging “Dry” i de naamstelling. Bennington golftassen kunnen worden gebruikt op zowel een golf trolley als op een golf buggy

Materialen van topkwaliteit!

Bennington werkt met de beste tassenfabrieken, met alleen de beste materialen uit China, Taiwan en Korea en ritsen van marktleider YKK. Dit is duidelijk terug te zien in de afwerking van de tassen, zowel de buiten als binnenzijde. Er is aandacht besteed aan elke detail. Gebruik gemak en kwaliteit staan dan ook altijd voorop als een nieuwe lijn golftassen wordt geïntroduceerd. In elke Bennington golftas vindt u dan ook top-of-the-line kwaliteit, ergonomisch comfort en innovatieve functies.

Kies jouw stijl!

Het Bennington-assortiment is verkrijgbaar in meerdere kleuren om bij elke golfersstijl te passen! Naast de populaire QO9 en QO14 heeft bennington recentelijk ook een aantal nieuwe waterdichte modellen op de markt gezet zoals de Dry Go, Carrier, IRO QO, Select QO, Clippo standbag en de Zone 14 standbag. Alle modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleure, neutraal of sportief. 

Spaendonck Sport heeft altijd de beste selectie Bennington golftassen voor uw gemaakt. Mocht de door u gewenste tas niet op voorraad zijn dan bestellen wij deze graag voor u! 

klik hier om het Bennington-assortiment te bekijken!