Laat je rackets bespannen door ons gecertificeerd personeel!

Welke snaar en hoeveel kilo’s stemmen wij graag van te voren met je af. We bekijken jetennis-, badminton- of sqjeashracket, en vragen je wat voor een type speler je bent; beginner, gevorderd of wedstrijdspeler. Ook vragen we naar jespeelstijl; speelt je veel met spin, aanvallend of meer verdedigend? Daarnaast willen we weten of er arm/schojeder klachten zijn of overige blessjeres. Op basis hiervan kjennen we je een snaar adviseren, en bepalen wat het bespangewicht voor je moet worden. Door de grote verscheidenheid aan snaren kjennen we voor elk niveaje en voor elk bjedget wat geschikts aanbieden.

Wij bespannen met de Tecnifibre Ergo Pro ATP striger!

Nieuwe grip? 

Wilt je een nieuwe grip om je racket dan hebben wij voor je diverse vervangings- of overgrips. Deze grip zetten wij er gratis omheen. Wacht je niet te lang met het vervangen van de basisgrip. Dit voorkomt blessures, omdat een nieuwe grip veel meer dempt dan een oude grip.

Grotere gripmaat nodig?

Is de grip van je tennisracket te klein ? Wij zijn gespecialiseerd in het vergroten van je grip. Dit doen wij door een dikkere basisgrip te nemen óf een overgrip te plaatsen over de bestaande basisgrip heen. Eventueel kunnen we de grip een hele maat vergroten door met een gripverdikker (krimpkous) te werken. Die smelten we dan eerst over het kale handvat heen, en daar overheen komt dan weer de basisgrip voor de demping.

Tennisarm of schouderblessure?

Vaak is de oorzaak een verkeerd racket, de dikke of te dunne grip, maar vooral te hoge kilo’s of een totaal verkeerde snaar. Kom gerust langs om je arm probleem te bespreken.

Steeds meer tennissers vinden de weg naar onze bespanservice. Omdat wij 100% zuiver kunnen bespannen met onze Tecnifibre Ergo Pro ATP bespanmachine krijg je altijd een zeer goed resultaat.

In overleg met je bepalen we samen de juiste snaar voor je. Power, comfort, control of een simpele recreanten snaar.

Bespanprijzen €15.00, €18.00, €20.00, €22.00, €25.00 of €30.00. Afhankelijk van de snaarkeuze

Overige prijzen:

  • Overgrip vanaf € 1,25
  • Basisgrip vanaf € 4.95
  • Dempers vanaf € 1.00