Klanttevredenheid is voor ons erg belangrijk om de kwaliteit van onze service en dienstverlening op een goed niveau te houden. En deze af te kunnen blijven stemmen op de wensen van onze klanten.


Waarom Spaendonck Sport beoordelen?
Klanten van Spaendonck Sport die onlangs een aankoop hebben gedaan in onze webshop, worden uitgenodigd hun ervaringen te delen en de dienstverlening van Spaendonck Sport te beoordelen. Eveneens is het mogelijk om het aangekochte artikel te beoordelen op onze webshop. Een productbeoordeling kost maar enkele minuten van uw tijd en u helpt er andere klanten mee.


Hoe werkt de 'webshop beoordeling'?
Klik hier om de webshop van Spaendonck Sport te beoordelen via onze onafhankelijke tussenpersoon FeedbackCompany. The Feedback Company is een onafhankelijke klant beoordelingssysteem waar u feedback kunt geven over verschillende aspecten van de webshop van Spaendonck Sport. Na het doorgeven van uw Feedback ontvangt u automatisch een code voor 10% korting die u kunt invullen tijdens het afrekenen in onze webshop*

Webshop beoordeling schrijven


Hoe werkt de 'product beoordeling'?

Zoek het door u aangekochte artikel op in onze webshop en klik op de tekst ‘schrijf een review’ om een nieuwe productbeoordeling te kunnen schrijven. U beoordeelt het door u gekochte product op basis van sterren, waarbij 1 slecht is en 5 uitstekend is. Daarna kunt u (kort) uw ervaringen met het product beschrijven. Hoe heeft u het product ervaren? Dit kan in minimaal 50 tekens dus neemt maar een paar minuten in beslag.


Klik op "Schrijf een recensie" naast het betreffende product
(zie hieronder een duidelijk voorbeeld in onze webshop)

Product_beoordeling_Spaendonck Sport


Beoordelingsrichtlijnen

Spaendonck Sport waardeert uw feedback! Hieronder vindt u de richtlijnen en voorwaarden waaraan uw review moet voldoen:

  •     Gebruik het product voordat u het beoordeelt en schrijf over uw persoonlijke ervaringen met het gebruik ervan
  •     Geef details over waarom het product u wel of niet bevalt
  •     Alle ingezonden beoordelingen zijn onderworpen aan de in onze Gebruiksvoorwaarden Waarderingscijfers en Reviews.


Voorwaarden:

  •     Reviews mogen geen aanstootgevende of discriminerende taal bevatten.
  •     Reviews mogen geen reclame, 'spam' of verwijzing naar andere producten, bedrijven, aanbiedingen of websites bevatten.
  •     Reviews mogen geen e-mailadressen, URL's, telefoonnummers, straatadressen of andere vormen van contactinformatie bevatten.
  •     Reviews mogen geen kritische of hatelijke opmerkingen over andere reviews en/of reviewers bevatten.
  •     Reviews mogen andermans persoonlijke veiligheid of eigendommen niet kwetsen, misbruiken of bedreigen.


Spaendonck Sport behoudt zich het recht voor om een review te weigeren of te verwijderen wanneer deze niet overeenkomt met deze richtlijnen of de Gebruiksvoorwaarden Waarderingscijfers en Reviews.

Reviews zijn niet bedoeld voor vragen of opmerkingen over uw bestelling, service of het winkelen bij Spaendonck Sport. Neem in deze gevallen contact met ons op via onze klantenservice op nummer 073 623 0888.

*10% korting bij Spaendonck Sport bij een minimale bestelwaarde van € 75 | De minimum bestelwaarde moet ook gehaald worden na het retourneren van artikelen | Maximaal één kortingscode per bestelling | Sommige merken of speciale aanbiedingen kunnen uitgesloten zijn | Niet geldig in combinatie met andere acties of kortingscodes | Niet inwisselbaar voor contant geld | Hulp nodig: 073 623 0 888

Product added to compare.