List of products by brand Heemskerk

Heemskerk levert al sinds 1939 een tafeltennistafels in Nederland. Als eerste fabrikant van tafeltennistafels staat Heemskerk bekend om zijn service en kwaliteit. In het begin maakten zij alleen tafeltennistafels maar enkele jaren later werden er ook biljarts, voetbaltafels en sjoelbakken geproduceerd.

Meer

Heemskerk levert al sinds 1939 een tafeltennistafels in Nederland. Als eerste fabrikant van tafeltennistafels staat Heemskerk bekend om zijn service en kwaliteit. In het begin maakten zij alleen tafeltennistafels maar enkele jaren later werden er ook biljarts, voetbaltafels en sjoelbakken geproduceerd.

Minder
Airhockeytafel Heemskerk Coliseum Metal 7 ft INDOOR € 899,99 Airhockeytafel Heemskerk Coliseum Metal 7 ft INDOOR € 899,99 2
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Airhockeytafel Heemskerk Coliseum Metal 7 ft

Heemskerk
AHHKCM7
€ 899,99
Dit is een nieuw product uit het assortiment van Heemskerk. De Heemskerk Coliseum Metal airhockeytafel heeft een metalen speelveld van 7 ft. Hierdoor is het geschikt om dit airhockeytafel van Heemskerk te kunnen gebruiken bij scholen, hotels en instellingen.
Biljart (Carambole) Heemskerk 168 Biljart € 599,00
Beschikbaar
Biljart

Biljart (Carambole) Heemskerk 168

Heemskerk
51020
€ 598,99
Origineel Heemskerk Carambolebiljart in tafelmodel (dus exclusief onderstel). Dit handgemaakte biljart is voorzien van gegoten rubber stootbanden.De Carambole biljarttafel is uitgevoerd met een exclusieve mahonie kleurige hardhouten rand en is door middel van stelvoeten waterpas te stellen. De BiljartTafel wordt geleverd met 2 keu’s, ballen, krijt en teller.
Biljart (Carambole) Heemskerk 189 Biljart € 699,00
Beschikbaar
Biljart

Biljart (Carambole) Heemskerk 189

Heemskerk
51040
€ 698,99
Origineel Heemskerk Carambolebiljart in tafelmodel (dus exclusief onderstel). Dit handgemaakte biljart is voorzien van gegoten rubber stootbanden. Een bodem van gemelamineerd spaanplaat en bespannen met groenkleurig Simonis laken.
Biljart (Carambole) Heemskerk 189 De Luxe Biljart 1,399.00
Beschikbaar
Biljart

Biljart (Carambole) Heemskerk 189 De Luxe

Heemskerk
51050
€ 1.398,99
Dit handgemaakte biljart is voorzien van gegoten rubber stootbanden en groenkleurig Simonis laken. Dit laken is geniet niet gelijmd, waardoor vervangbaar bij schade.
Biljart (Carambole) Heemskerk 210 De Luxe Biljart 1,399.00
Beschikbaar
Biljart

Biljart (Carambole) Heemskerk 210 De Luxe

Heemskerk
51060
€ 1.398,99
Originele Heemskerk Caramboletafel. De Caramboletafel is uitgevoerd met een hard houten brede rand. Het hout is afkomstig uit Noord Amerika.
Heemskerk afdekhoes voor tafeltennistafels INDOOR € 26,99 Heemskerk afdekhoes voor tafeltennistafels INDOOR € 26,99 2
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk afdekhoes voor tafeltennistafels

Heemskerk
HKAH
€ 26,99
De afdekhoes van Heemskerk is geschikt voor alle inklapbare outdoor tafeltennistafels. Transparante afdekhoes van polythyleen met aan de zijkanten 2 ritsen, waardoor deze eenvoudig over de tafel te plaatsen is. 
Heemskerk Alpha Outdoor... Heemskerk Alpha Outdoor... 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Alpha Outdoor tafeltennistafel (groen)

Heemskerk
HKAODTTF
€ 899,99
De Alpha tafeltennistafel van Heemskerk is een buiten tafeltennistafel voor permanente uitstalling en dient ten alle tijden op een vlakke ondergrond geplaatst te worden. Dit product kan aan de grond verankerd worden (verankeringset niet inbegrepen)
Heemskerk Aramith 48 mm Snookerballen INDOOR € 49,99 Heemskerk Aramith 48 mm Snookerballen INDOOR € 49,99 2
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk Aramith 48 mm Snookerballen

Heemskerk
HKA48SB
€ 49,99
De Aramith 48 mm snookerballen zijn geschikt voor de meeste merken snookertafels. Ook zijn de snookerballen van Aramith kwaliteit. Wordt geleverd met 10 rode snookerballen i.p.v. 15 snookerballen. 
Heemskerk Balsa Energy 7... Heemskerk Balsa Energy 7... 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Tafeltennisbatjes

Heemskerk Balsa Energy 7 ster tafeltennisbat set

Heemskerk
HKBE7TTB
€ 59,99
Dit is een tafeltennisbat set van het merk Heemskerk. De tafeltennisbatjes van de Heemskerk set Balsa Energy 7 ster is voorzien van 2 Balsa Energy bats en 3 tennistafelballen. De tafeltennisbat set zit verpakt in een handige doorzichtige draagtas met rits. Dit product is het topmodel uit de C-serie. 
Heemskerk Balsa Energy 7 ster tafeltennisbatje HKBE7TTB Home Heemskerk Balsa Energy 7 ster tafeltennisbatje HKBE7TTB Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Balsa Energy 7 ster tafeltennisbatje

Heemskerk
HKBE7TTB
€ 29,99
Dit is een tafeltennisbatje van het merk Heemskerk. Dit product is het topmodel uit de C-serie. De Balsa Energy 7 ster is een tafeltennisbatje met sublieme eigenschappen als het gaat om spin en speed. Dit tafeltennisbatje is verpakt in een stevige blister.
Heemskerk Basic tafeltennisnetje INDOOR € 9,99 Heemskerk Basic tafeltennisnetje INDOOR € 9,99 2
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk Basic tafeltennisnetje

Heemskerk
HKBTTN
€ 9,99
Vervangingsnet voor de netposten Fun Outdoor en Perfect 2 met touwspanning.
Heemskerk Beta Outdoor...
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Beta Outdoor tafeltennistafel

Heemskerk
HKBOTTT
€ 1.599,99
Dit product is nieuw in het assortiment van Heemskerk. De Heemskerk Beta Outdoor tafeltennistafel heeft een zware betonnen onderstel voor hufterproef locaties waardoor de kans klein is op diefstal. Dit product maakt ook gebruik van een dik betonnen speelveld met toplaag zodat het balletje goed stuitert. 
Heemskerk Bullet Voetbaltafel Tafelvoetbal € 159,00 Heemskerk Bullet Voetbaltafel Tafelvoetbal € 159,00 2
Beschikbaar
Tafelvoetbal

Heemskerk Bullet Voetbaltafel

Heemskerk
21123
€ 158,99
Bullet Tafelvoetbal met schuin oplopende hoeken voor optimaal speelplezier.Ideale voetbaltafel voor thuisgebruikInclusief voetbalballetjesMet veilige telescoopstangenUitsluitend geschikt voor particulier gebruik
Heemskerk Culminate 6 ster tafeltennisbatje HKC6TTB Home Heemskerk Culminate 6 ster tafeltennisbatje HKC6TTB Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Culminate 6 ster tafeltennisbatje

Heemskerk
HKC6TTB
€ 22,99
Dit is een tafeltennisbatje uit de C-serie. De Culminate tafeltennisbatje is een 6 ster bat voor de ervaren competitiespeler. Dit tafeltennisbatje van Heemskerk bestaat uit 5 ply extra light wood met een anatomische grip, welke voorzien is van glad sandwichrubber (2.0mm, zeer elastisch).
Heemskerk Dynamic 8 ster tafeltennisbatje HKD8TTB Home Heemskerk Dynamic 8 ster tafeltennisbatje HKD8TTB Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Dynamic 8 ster tafeltennisbatje

Heemskerk
HKD8TTB
€ 49,99
Dit is een tafeltennisbatje van het merk Heemskerk. Dit is een 8 ster tafeltennisbatje uit de nieuwe C PRO-line serie. Door de nieuwe GAT en Tension technologieën levert dit batje enorme kwaliteiten op tijdens het spel. Geschikt voor zowel aanvallende als verdedigende speler.
Heemskerk Fastplay 6ft airhockeytafel HKFP6AHT Home Heemskerk Fastplay 6ft airhockeytafel HKFP6AHT Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Fastplay 6ft airhockeytafel

Heemskerk
HKFP6AHT
€ 399,99
De Heemskerk Fastplay airhockeytafel is in 6 ft (midden) formaat uitgevoerd en voorzien van inklapbaar (zwaar) onderstel, waardoor makkelijk op te bergen. Tafel is voorzien van opbergruimte voor pucks en pushers, heeft 2 scoretellers en is eenmotorig. Dit is een degelijke middenklasse airhockeytafel voor particulier gebruik en geschikt voor 2-4 spelers.
Heemskerk Formula Drive 10 ster tafeltennisbatje Home Heemskerk Formula Drive 10 ster tafeltennisbatje Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Formula Drive 10 ster tafeltennisbatje

Heemskerk
€ 69,99
Dit is een tafeltennisbatje van het merk Heemskerk. Dit is een 10 ster tafeltennisbatje uit de nieuwe C PRO-Line serie. Door de nieuwe GAT en Tension technologieën levert dit batje enorme kwaliteiten op tijdens het spel. Geschikt voor zowel aanvallende als verdedigende speler.
Heemskerk Gold 3 ster tafeltennisballetjes oranje (120 stuks) HKG3TTB Home Heemskerk Gold 3 ster tafeltennisballetjes oranje (120 stuks) HKG3TTB Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Gold 3 ster tafeltennisballetjes oranje (120 stuks)

Heemskerk
HKG3TTB
€ 39,99
Dit zijn tafeltennisballetjes van het merk Heemskerk. De 3 ster tafeltennisbal is geschikt voor intensieve en professionele trainingen en voor wedstrijden. De Celluloid tafeltennisballen zijn mooi rond en hebben uitstekende stuiter eigenschappen. Dit product wordt per 120 verkocht en heeft een Heemskerk 3 sterren logo.
Heemskerk Gold 3 ster tafeltennisballetjes oranje (6 stuks) HKG3TTB Home Heemskerk Gold 3 ster tafeltennisballetjes oranje (6 stuks) HKG3TTB Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Gold 3 ster tafeltennisballetjes oranje (6 stuks)

Heemskerk
HKG3TTB
€ 3,99
Dit zijn tafeltennisballetjes van het merk Heemskerk. De 3 ster tafeltennisbal is geschikt voor intensieve en professionele trainingen en voor wedstrijden. De Celluloid tafeltennisballen zijn mooi rond en hebben uitstekende stuiter eigenschappen. Dit product wordt per 6 verkocht en heeft een Heemskerk 3 sterren logo.
Heemskerk Gold 3 ster... Heemskerk Gold 3 ster... 2
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk Gold 3 ster tafeltennisballetjes wit (120 stuks)

Heemskerk
HKG3TTB
€ 39,99
Dit zijn tafeltennisballetjes van het merk Heemskerk. De 3 ster tafeltennisbal is geschikt voor intensieve en professionele trainingen en voor wedstrijden. De Celluloid tafeltennisballen zijn mooi rond en hebben uitstekende stuiter eigenschappen. Dit product wordt per 120 verkocht en heeft een Heemskerk 3 sterren logo.
Heemskerk Gold 3 ster tafeltennisballetjes wit (6 stuks) HKG3TTB Home Heemskerk Gold 3 ster tafeltennisballetjes wit (6 stuks) HKG3TTB Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Gold 3 ster tafeltennisballetjes wit (6 stuks)

Heemskerk
HKG3TTB
€ 3,99
Dit zijn tafeltennisballetjes van het merk Heemskerk. De 3 ster tafeltennisbal is geschikt voor intensieve en professionele trainingen en voor wedstrijden. De Celluloid tafeltennisballen zijn mooi rond en hebben uitstekende stuiter eigenschappen. Dit product wordt per 6 verkocht en heeft een Heemskerk 3 sterren logo.
Heemskerk hoek keurek staand INDOOR € 45,99
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk hoek keurek staand

Heemskerk
HKHS
€ 45,99
Dit keurek is geschikt voor 8 keuen en ruimte voor biljartballen. U kunt dit keurek van Heemskerk eenvoudig in de hoek van de kamer plaatsen.
Heemskerk Mini 400 tafeltennistafel (zwart) INDOOR € 69,99 Heemskerk Mini 400 tafeltennistafel (zwart) INDOOR € 69,99 2
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk Mini 400 tafeltennistafel (zwart)

Heemskerk
HKM400TTF
€ 69,99
Dit is een nieuw product uit het assortiment van Heemskerk. De Heemskerk Mini 400 tafeltennistafel is een mini formaat tafeltje welke geschikt is voor diverse activiteiten. U kunt hierbij denken aan kleine ruimtes, op kantoor of in de slaapkamer van de kinderen. Dit product is geschikt voor zowel jongeren als ouderen.
Heemskerk mini Sjoelstenen (20 stuks) HKMSS Home Heemskerk mini Sjoelstenen (20 stuks) HKMSS Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk mini Sjoelstenen (20 stuks)

Heemskerk
HKMSS
€ 9,99
Dit product is van het merk Heemskerk. Heemskerk mini sjoelstenen set, bestaande uit 20 stuks rechte schijven. Dit product is ideaal voor kinderen maar niet geschikt voor wedstrijdformaat sjoelbakken.
Heemskerk Mini Voetbaltafel Tafelvoetbal € 79,99 Heemskerk Mini Voetbaltafel Tafelvoetbal € 79,99 2
Beschikbaar
Tafelvoetbal

Heemskerk Mini Voetbaltafel

Heemskerk
21100
€ 79,99
-Ideaal voor kinderen -Leuk voetbaltafelspel om kado te doen -Inclusief tafelvoetbal balletjes -Met schuin oplopende hoeken-Alleen geschikt voor thuisgebruik
Heemskerk Poolballen 57,2 mm INDOOR € 59,99 Heemskerk Poolballen 57,2 mm INDOOR € 59,99 2
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk Poolballen 57,2 mm

Heemskerk
HKPB57MM
€ 59,99
Dit product komt uit het assortiment van Heemskerk. Dit zijn 57,2 mm poolballen gemaakt van polyester kwaliteit. De poolballen worden geleverd in een stevige doos en te gebruiken voor alle merken pooltafels
Heemskerk Power Touch 9 ster tafeltennisbatje HKPT9TTB Home Heemskerk Power Touch 9 ster tafeltennisbatje HKPT9TTB Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Power Touch 9 ster tafeltennisbatje

Heemskerk
HKPT9TTB
€ 59,90
Dit is een 9 ster tafeltennisbatje uit de nieuwe C PRO-Line serie. Dit product is geschikt voor zowel aanvallende als de verdedigende speler. Door de nieuwe GAT en Tension technologieën levert dit batje enorme kwaliteiten op tijdens het spel. 
Heemskerk Pro tafeltennisnetje INDOOR € 14,99
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk Pro tafeltennisnetje

Heemskerk
HKPTTN
€ 14,99
De Heemskerk Pro tafeltennisnetje is geschikt voor professioneel gebruik. Een los tafeltennisnet van hoge en zware kwaliteit ter vervanging van het net van bijvoorbeeld de Tempo, Classic of Clipper.
Heemskerk Razor Edge 5 ster tafeltennisbat set HKRE5TTBS Home Heemskerk Razor Edge 5 ster tafeltennisbat set HKRE5TTBS Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Razor Edge 5 ster tafeltennisbat set

Heemskerk
HKRE5TTBS
€ 29,99
Dit is een tafeltennisbat set van het merk Heemskerk. De tafeltennisbat set Razor Edge 5 ster is voorzien van 2 Razor Edge bats en 3 tafeltennisballen. De tafeltennisbat set zit verpakt in een handige doorzichtig draagtas met rits. Tafeltennisbatje 5 sterren uit de Heemskerk-serie. De Razor Edge is een 5 ster tafeltennisbatje voor de (gevorderde)...
Heemskerk Scoretellers rood/blauw INDOOR € 4,99 Heemskerk Scoretellers rood/blauw INDOOR € 4,99 2
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk Scoretellers rood/blauw

Heemskerk
€ 4,99
Voetbaltafel scoretellers van Heemskerk. U kunt kiezen uit blauw of rood. Graag bij de notities vermelden.
Heemskerk Silver 2 ster tafeltennisballetjes oranje (120 stuks) HKS2TTB Home Heemskerk Silver 2 ster tafeltennisballetjes oranje (120 stuks) HKS2TTB Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Silver 2 ster tafeltennisballetjes oranje (120 stuks)

Heemskerk
HKS2TTB
€ 29,99
Dit zijn tafeltennisballetjes van het merk Heemskerk. De 2 ster tafeltennisbal is geschikt voor trainingen, intensief recreatief gebruik en scholen en instellingen. De Celluloid tafeltennisballen zijn mooi rond en hebben uitstekende stuiter eigenschappen. Dit product wordt per 120 verkocht en heeft een Heemskerk 2 sterren logo.
Heemskerk Silver 2 ster tafeltennisballetjes wit (120 stuks) HKSTTB Home Heemskerk Silver 2 ster tafeltennisballetjes wit (120 stuks) HKSTTB Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Silver 2 ster tafeltennisballetjes wit (120 stuks)

Heemskerk
HKSTTB
€ 29,99
Dit zijn tafeltennisballetjes van het merk Heemskerk. De 2 ster tafeltennisbal is geschikt voor trainingen, intensief recreatief gebruik en scholen en instellingen. De Celluloid tafeltennisballen zijn mooi rond en hebben uitstekende stuiter eigenschappen. Dit product wordt per 120 verkocht en heeft een Heemskerk 2 sterren logo.
Heemskerk Sjoelpoeder HKSP Home
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Sjoelpoeder

Heemskerk
HKSP
€ 6,99
Dit product is handig om bij je sjoelbak te bestellen voor als dit nodig is. Strooi de aardappelzetmeel over de sjoelbak en begin weer te sjoelen. Met dit product zult uw sjoelbak weer mooi glad zijn. 
Heemskerk Sjoelstenen (30 stuks) HKSS30 Home Heemskerk Sjoelstenen (30 stuks) HKSS30 Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Sjoelstenen (30 stuks)

Heemskerk
HKSS30
€ 25,99
Dit is een set van 30 sjoelstenen van het merk Heemskerk. De sjoelstenen zijn uit beukenhout vervaardigd en holgedraaid. Het oppervlak van de sjoelstenen loopt hierdoor iets hol, waardoor deze minder snel vacuüm zuigen en beter schuiven over het speeloppervlak van de sjoelbak. De sjoelstenen hebben een oppervlak doorsnede van 52mm en een dikte van 12,5mm.
Heemskerk Sjoeltafel HKST Home Heemskerk Sjoeltafel HKST Home 2
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Heemskerk Sjoeltafel

Heemskerk
HKST
€ 99,99
Dit product is van het merk Heemskerk. De sjoeltafel kan gebruikt worden tijdens het sjoelen. De sjoelbak kan in pasvorm worden gelegd en de knop vastgedraaid zodat de sjoelbak vastligt. Heemskerk universele sjoeltafel, die gebruikt kan worden als onderstel voor alle merken, bij gebrek aan een gewone tafel.
Heemskerk Slimplay 5ft... Heemskerk Slimplay 5ft... 2
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk Slimplay 5ft airhockeytafel

Heemskerk
HKSP5AHT
€ 199,99
Dit product is een topper binnen het airhockey assortiment van Heemskerk. Door de compacte uitvoering en het gebruik van degelijke materialen zeer geschikt voor particulier gebruik. Airhockeytafel in 5 ft formaat voor groot en klein. Tafel is voorzien van 2 scoretellers en is eenmotorig. 
Heemskerk Transportwagen voor tafeltennistafels INDOOR € 379,00 Heemskerk Transportwagen voor tafeltennistafels INDOOR € 379,00 2
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk Transportwagen voor tafeltennistafels

Heemskerk
HKTHTT
€ 379,00
Dit is een handig product uit het assortiment van Heemskerk. De transportwagen van Heemskerk is geschikt om tafeltennistafels makkelijk te vervoeren. U kunt met dit product 4 Original tafeltennistafels vervoeren. 
Heemskerk Trendy Voetbaltafel Tafelvoetbal € 239,00
Beschikbaar
Tafelvoetbal

Heemskerk Trendy Voetbaltafel

Heemskerk
21144
€ 238,99
De tafel is voorzien van doorlopende stangen (sterker dan telescopische stangen). Incl. voetballetjes. De afmetingen van de Heemskerk Trendy zijn: 135 x 72 x 84 cm
Heemskerk Triangle voor poolballen 57,2 mm INDOOR € 6,99 Heemskerk Triangle voor poolballen 57,2 mm INDOOR € 6,99 2
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk Triangle voor poolballen 57,2 mm

Heemskerk
HKTPB572MM
€ 6,99
De Heemskerk Triangle is gemaakt van kunststof en geschikt voor alle grotere poolbiljart met een diameter van 57,2mm. 
Heemskerk Universele netpost INDOOR € 12,99 Heemskerk Universele netpost INDOOR € 12,99 2
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk Universele netpost

Heemskerk
HKUNP
€ 12,99
Dit tafeltennisnet van Heemskerk is universeel waardoor u zelfs op een keukentafel, kampeertafel en de salontafel dit kunt plaatsen. De netpost van Heemskerk is eenvoudig en snel op een tafel te klemmen. De zelf spannende veren klemmen hem goed op ieder blad en zorgen dat het net gespannen wordt.
Heemskerk voetbaltafel stangen INDOOR € 19,99
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Heemskerk voetbaltafel stangen

Heemskerk
HKVTS
€ 19,99
Stang voor voetbaltafel verchroomd, diameter 16mm.  Beschikbare opties:  - Hol of massief - 13 mm, 16 mm of 18 mm - Met of zonder poppen - Stang voor: Keeper, 2 spelers, 3 spelers of 5 spelers Zet bij de notities neer welke stang u nodig hebt.
Pooltafel Heemskerk Big...
Beschikbaar
Pooltafels

Pooltafel Heemskerk Big Feet 7ft

Heemskerk
52123
€ 528,99
Pooltafel in 7ft uitvoering met blauwkleurig laken en droppockets. Zeer degelijke tafel, geschikt voor zowel particulier gebruik als voor scholen/instellingen.
Pooltafel Heemskerk Little...
Beschikbaar
Pooltafels

Pooltafel Heemskerk Little Feet 5,5ft

Heemskerk
52101
€ 198,99
Pooltafel in 5,5 ft uitvoering met blauwkleurig laken en droppockets. Eenvoudig vast onderstel in zwart uitgevoerd. Deze tafel is alleen geschikt voor particulier gebruik.
Pooltafel Heemskerk Mini...
Beschikbaar
Pooltafels

Pooltafel Heemskerk Mini Feet 3ft

Heemskerk
53005
€ 59,99
Een kleine pooltafel die op tafel of op de grond geplaats kan worden. Geschikt voor (kleine) kinderen maar ook volwassenen die op vakantie niet zonder poolen kunnen.
Pooltafel Heemskerk Small... Pooltafel Heemskerk Small... 2
Beschikbaar
Pooltafels

Pooltafel Heemskerk Small Feet 4ft

Heemskerk
53010
€ 99,99
Een pooltafel met mooi groen speelveld op de officiële hoogte, maar geschikt voor kleinere ruimtes. Geschikt voor kinderen tot 14 jaar.
Pooltafel Heemskerk... Pooltafel Heemskerk... 2
Beschikbaar
Pooltafels

Pooltafel Heemskerk Standard Feet 6ft

Heemskerk
52112
€ 398,99
Pooltafel voor particulier gebruik. Door het handige 6 ft formaat en het inklapbaar onderstel is de tafel makkelijk op te bergen.
Sjoelbak Heemskerk Anthurium Sjoelen € 174,95 Sjoelbak Heemskerk Anthurium Sjoelen € 174,95 2
 • In prijs verlaagd / -€ 2,00
Beschikbaar
Sjoelen

Sjoelbak Heemskerk Anthurium

Heemskerk
41020
€ 172,95 € 174,95
Een sjoelbak van Heemskerk met een uiterst goede glij eigenschappen en mooie donkere  uitstraling.  De Anthurium sjoelbak is het nieuwe paradepaardje van de Heemskerk sjoelbakken.   De sjoelbak wordt geleverd incl. 30 stuks holgedraaide sjoelschijven. Afmeting L 200 x B 40 x H 5 cm. Gratis verzenden. Advies prijs €189,-
Sjoelbak Heemskerk HS-30 Sjoelen € 129,00 Sjoelbak Heemskerk HS-30 Sjoelen € 129,00 2
Beschikbaar
Sjoelen

Sjoelbak Heemskerk HS-30

Heemskerk
41005
€ 128,99
De Heemskerk HS-30 Blank is door zijn degelijke kwaliteit uiterst geschikt voor zowel particulier als openbaar gebruik (scholen/instellingen).
Sjoelbak Heemskerk HS-40 Sjoelen € 149,00 Sjoelbak Heemskerk HS-40 Sjoelen € 149,00 2
Out
Sjoelen

Sjoelbak Heemskerk HS-40

Heemskerk
41010
€ 148,99
De Heemskerk HS-40 sjoelbak is door zijn degelijke kwaliteit uiterst geschikt voor zowel particulier als openbaar gebruik (scholen/instellingen).
Sjoelbak Heemskerk HS-40 Inklapbaar Sjoelen € 159,00 Sjoelbak Heemskerk HS-40 Inklapbaar Sjoelen € 159,00 2
Beschikbaar
Sjoelen

Sjoelbak Heemskerk HS-40 Inklapbaar

Heemskerk
41015
€ 158,99
Originele handvervaardigde Heemskerk sjoelbak van goede kwaliteit. Deze opklapbare sjoelbak bestaat uit 2 delen welk door scharnieren verbonden zijn.
Sjoelbak Heemskerk Mini-S Sjoelen € 43,95
Beschikbaar
Sjoelen

Sjoelbak Heemskerk Mini-S

Heemskerk
41025
€ 43,95
Leuk om cadeau te geven of mee te nemen op vakantie. De Mini Sjoelbak is totaal vernieuwd. Iedereen is het erover eens: de sjoelbak sjoelt uitstekend!
Sjoelbak Heemskerk Mini-S Inklapbaar Sjoelen € 43,95 Sjoelbak Heemskerk Mini-S Inklapbaar Sjoelen € 43,95 2
Beschikbaar
Sjoelen

Sjoelbak Heemskerk Mini-S Inklapbaar

Heemskerk
41026
€ 43,95
De Heemskerk mini klapsjoelbak is een uitgebreide en handige meeneem sjoelbak. Als deze mini sjoelbak ingeklapt is, is hij makkelijk mee te nemen naar vrienden, familie of op vakantie.
Snookertafel Heemskerk...
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Snookertafel Heemskerk Bradford 5ft

Heemskerk
HKBF5FTST
€ 999,99
Dit snookertafel van Heemskerk is handgemaakt met gegoten rubber stootbanden en Simonis laken. De Bradford 5ft snookertafel heeft een kleurige hardhouten rand van mahonie. Dit is een nieuw product uit het assortiment van Heemskerk.
Snookertafel Heemskerk...
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Snookertafel Heemskerk Warwick 6ft met Leisteen

Heemskerk
STHKWW
€ 1.699,99
Dit is een nieuw product uit het assortiment van Heemskerk. Ook is dit de verbeterde versie van de Bradford snookertafel. Deze snookertafel is handgemaakt met gegoten rubber stootbanden en Simonis laken. De Heemskerk Warwick 6ft snookertafel heeft een kleurige hardhouten rand van mahonie. 
Snookertafel Heemskerk York...
 • Nieuw
Beschikbaar
Home

Snookertafel Heemskerk York 7 ft met Leisteen

Heemskerk
STHKY7
€ 1.999,99
Dit is een nieuw product uit het assortiment van Heemskerk. De Heemskerk York is een volwassen maat snookertafel vervaardigd volgens de echte Heemskerk standaarden. De snookertafel is uitgevoerd met een hardhouten rand en met stootbanden van gegoten rubber en Simonis laken.
Tafellamp voor voetbaltafel INDOOR € 239,99
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Tafellamp voor voetbaltafel

Heemskerk
TLVT
€ 239,99
Komt uw voetbaltafel op een donkere plek te staan, bijvoorbeeld in de kroeg, of is een beetje licht altijd handig? Dan is dit tafellamp van Heemskerk de beste oplossing. Dit tafellamp van Heemskerk is makkelijk te monteren op elke professionele voetbaltafel. 220 V aansluiting. 
Tafeltennistafel Heemskerk... Tafeltennistafel Heemskerk... 2
Beschikbaar
Tafeltennis

Tafeltennistafel Heemskerk Active Meeting

Heemskerk
11035
€ 2.398,99
Hot item op elk kantoor is het feit dat er meer bewogen moet worden door het personeel. De vergader tafeltennis tafel is een ideale combinatie tussen inspanning en ontspanning.
Tafeltennistafel Heemskerk...
Beschikbaar
Tafeltennis

Tafeltennistafel Heemskerk Novi 2000 Transport (groen)

Heemskerk
11036
€ 538,99
Deze Heemskerk tafeltennistafel Novi 2000 transport is goedgekeurd door de NTTB (Nederlandse TafelTennis Bond) en dus gekwalificeerd als officiële wedstrijdtafel.
Tafeltennistafel Heemskerk...
Beschikbaar
Tafeltennis

Tafeltennistafel Heemskerk Original (blauw)

Heemskerk
11051
€ 578,99
De tafeltennistafel Heemskerk Original blauw wordt veel gebruikt in openbare locaties zoals scholen, verenigingen of bij een bedrijf. Deze tafel wordt is uitgevoerd met een prachtig groen kleurig 19mm (spaanplaat) blad.
Tafeltennistafel Heemskerk...
Beschikbaar
Tafeltennis

Tafeltennistafel Heemskerk Rol Compact 2200 (blauw)

Heemskerk
11078
€ 428,99
De Rol-Compact 2200 is uitgevoerd met een dik blad en zeer zwaar compact inklapbaar onderstel. De metalen randlijst (50 mm) zorgt voor optimale stabiliteit en ondersteuning van het blad. Deze originele Heemskerk tafeltennistafel is geschikt voor zowel particulier gebruik als voor scholen en instellingen.
Tafeltennistafel Heemskerk...
Beschikbaar
Tafeltennis

Tafeltennistafel Heemskerk Rol Compact 2200 (groen)

Heemskerk
11077
€ 428,99
De Rol-Compact 2200 is uitgevoerd met een dik blad en zeer zwaar compact inklapbaar onderstel. Deze originele Heemskerk tafeltennistafel is geschikt voor zowel particulier gebruik als voor scholen en instellingen.
Tafelvoetbal Handvat Wrap INDOOR € 2,99
 • Nieuw
Beschikbaar
INDOOR

Tafelvoetbal Handvat Wrap

Heemskerk
TVHVW
€ 2,99
Wordt uw tafelvoetbal veel gebruikt thuis of op werk? Dan kan het voorkomen dat de handvatten sneller slijten. Om slijtage te voorkomen kunt u deze wraps gebruiken. Hier mee beschermt u de handvatten van de voetbaltafel. Dit is ook meer hygiënisch.
Voetbaltafel Heemskerk Pirate Tafelvoetbal € 439,00 Voetbaltafel Heemskerk Pirate Tafelvoetbal € 439,00 2
Beschikbaar
Tafelvoetbal

Voetbaltafel Heemskerk Pirate

Heemskerk
21178
€ 438,99
Deze Heemskerk voetbaltafel Pirate is geschikt voor particulier gebruik, maar is tevens uiterst geschikt voor gebruik in (sport)kantines, scholen en andere instellingen.
Voetbaltafel Heemskerk Ranger Tafelvoetbal € 349,00 Voetbaltafel Heemskerk Ranger Tafelvoetbal € 349,00 2
Beschikbaar
Tafelvoetbal

Voetbaltafel Heemskerk Ranger

Heemskerk
21155
€ 348,99
Deze stoere Ranger voetbaltafel is van zware kwaliteit (58 kg.) Deze voetbaltafel is bedoeld voor particulier gebruik, maar kan in openbare instelling ook gebruikt worden door kinderen tot 16 jaar (bij voldoende toezicht). +2 voetbal balletjes
Voetbaltafel Heemskerk Soccer School INDOOR € 659,00 Voetbaltafel Heemskerk Soccer School INDOOR € 659,00 2
Beschikbaar
INDOOR

Voetbaltafel Heemskerk Soccer School

Heemskerk
21205
€ 658,99
Geschikt voor scholen, instellingen en in kantines van bedrijven. Deze voetbaltafel wordt geleverd inclusief 10 voetbalballetjes.
Voetbaltafel Heemskerk TacTic Tafelvoetbal € 849,00 Voetbaltafel Heemskerk TacTic Tafelvoetbal € 849,00 2
Beschikbaar
Tafelvoetbal

Voetbaltafel Heemskerk TacTic

Heemskerk
21211
€ 848,99
De nieuwe voetbaltafel Heemskerk TacTic is het nieuwe paradepaardje van de Heemskerk collectie voetbaltafels. Naast het bekende Top Score model heeft Heemskerk met deze TacTic een zeer betaalbare professionele tafel beschikbaar.
Product added to compare.