List of products by brand OGIO

OGIO is een Amerikaans sportmerk met een innovatieve lijn golftassen en golftrolleys voorzien van allerlei extra’s. Hiermee voorziet OGIO in een duidelijke behoefte aan stijlvolle golfartikelen! Met deze drive heeft OGIO de golftas opnieuw uitgevonden met een verfrissende nieuwe lijn. Daarbij hoort een erg speciale golfcart, bekend onder de naam BRV (Battle-Ready Vehicle). OGIO staat in deze voor een nieuwe ontwikkeling in golf en wil nadrukkelijk haar stempel drukken in de golfwereld.

De OGIO golftassen zijn daarnaast ook nog eens concurrerend met veel andere golftassen wat betreft het element prijs. Met een OGIO golftas heeft u zeker een kwalitatief goede golftas met ook nog eens moderne uitstraling. Een OGIO golfbag is net weer wat anders dan veel andere golftassen. 

Meer informatie: www.OGIO.com

Ogio Aquatech Lite golf standbag (grijs/oranje) 125048.512 OGIO € 278,99
  • In prijs verlaagd / -35%
Beschikbaar
Golftassen

Ogio Aquatech Lite golf standbag (grijs/oranje)

OGIO
125048.512
€ 181,34 € 278,99
Deze  superlichte golf standbag van Ogio is gemaakt van hydrofobe materialen en waterbestendige ritsen om uw golfspullen droog te houden. Deze praktische allweather-tas weegt maar liefst 1,9 kg en heeft een 9,5-inch Lite-top met extra grote putter vak, 4 waterdichte zakken met rits en een vak met fleece voering voor uw waardevolle spullen
Product added to compare.