List of products by brand Solinco

Het merk Solinco is Bekend door het breed assortiment tennissnaren, en is op dit gebied een van de meest competente producenten. Door de creativiteit van haar ingenieurs en het toepassen van de meest vooruitstrevende technologieën  wist Solinco een gevorderde positie in de markt te nemen. De tennisproducten van Solinco vertonen uitstekende efficiëntie en betrouwbaarheid daar waar ander merken falen. Solinco is de keuze van een 9 maal winnaar van de ATP World Tour titles Nikolay Davydenko, en ook van Jamie Murray en Colin Flemming van Verenigd Koninkrijk, Igor Andreev uit Rusland en Treat Huey uit VSA.

Spaendoncksport.nl heeft speciaal voor U een selectie gemaakt van de beste tennisrackets, tennissnaren, en tennistassen uit het assortiment van Solinco. Zo hoeft U niet meerdere webwinkels of zelfs fysieke winkels langs te gaan zonder resultaat.

Meer

Het merk Solinco is Bekend door het breed assortiment tennissnaren, en is op dit gebied een van de meest competente producenten. Door de creativiteit van haar ingenieurs en het toepassen van de meest vooruitstrevende technologieën  wist Solinco een gevorderde positie in de markt te nemen. De tennisproducten van Solinco vertonen uitstekende efficiëntie en betrouwbaarheid daar waar ander merken falen. Solinco is de keuze van een 9 maal winnaar van de ATP World Tour titles Nikolay Davydenko, en ook van Jamie Murray en Colin Flemming van Verenigd Koninkrijk, Igor Andreev uit Rusland en Treat Huey uit VSA.

Spaendoncksport.nl heeft speciaal voor U een selectie gemaakt van de beste tennisrackets, tennissnaren, en tennistassen uit het assortiment van Solinco. Zo hoeft U niet meerdere webwinkels of zelfs fysieke winkels langs te gaan zonder resultaat.

Minder
Product added to compare.