List of products by brand Tecnifibre

Het Tecnifibre merk biedt een divers aanbod aan tennisrackets, tennissnaren en tennistassen aan. Zo worden de tennisrackets uit de T-Fight collectie gebruikt door Jérémy Chardy en Daniil Medvedev, terwijl de Reboundcollectie ook topspeelster Daria Kasatkina weet te verleiden. De tennisrackets uit de T-Flash collectie combineren perfect slagkracht en baleffect. Anderzijds biedt de T-Fit collectie rackets voor recreatieve spelers of juniorspelers. Ook op het gebied van tennissnaren heeft Tecnifibre een breed assortiment snaren van hoogwaardige kwaliteit. Populaire snaren uit de Tecnifibre snarencollectie zijn de Tecnifibre BlackCode, de Synthetic Gut en de X-One Biphase snaar. 

Spaendoncksport.nl heeft speciaal voor U een selectie gemaakt van de beste tennisrackets, tennissnaren, en tennistassen uit het assortiment van Tecnifiber. Zo hoeft U niet meerdere webwinkels of zelfs fysieke winkels langs te gaan zonder resultaat.

Tecnifibre 305 squashracket 200m rol 1.20mm (groen)
  • Nieuw
Beschikbaar
SQUASH

Tecnifibre 305 squashsnaar 200m rol 1.20mm (groen)

Tecnifibre
€ 169,95
De Tecnifibre 305 squashsnaar is een dunne snaar maar met maximale power en comfort. Meerdere topsporters gebruiken deze snaar het liefst door de kenmerken van de snaar.
Tecnifibre Black Code tennissnaar 200m rol (zwart) Tennissnaren € 99,95
  • Aanbieding!
Beschikbaar
Tennissnaren

Tecnifibre Black Code tennissnaar 200m rol (zwart)

Tecnifibre
TFBC-ZW
€ 94,95 € 99,95
Time left
De Tecnifibre Black Code is een tennissnaar geschikt voor spelers die duurzaamheid willen combineren met power. Perfect voor de snarenbrekers. de kwaliteit van monofilament/polyester geeft de snaar veel power.
Tecnifibre Red Code tennissnaar 200m rol 1.25mm (rood) Tennissnaren € 81,90
  • Aanbieding!
Beschikbaar
Tennissnaren

Tecnifibre Red Code tennissnaar 200m rol 1.25mm (rood)

Tecnifibre
TFRC-RD
€ 77,81 € 81,90
Time left
De Tecnifibre Red Code is een tennissnaar geschikt voor spelers die duurzaamheid willen combineren met power. Perfect voor de snarenbrekers. de kwaliteit van monofilament/polyester geeft de snaar veel power.
Tecnifibre Synthetic Gut tennissnaar 200m rol (goud) Tennissnaren € 34,90
  • Aanbieding!
Beschikbaar
Tennissnaren

Tecnifibre Synthetic Gut tennissnaar 200m rol (goud)

Tecnifibre
05RSYNT
€ 33,16 € 34,90
Time left
Tecnifibre Synthetic Gut is de ideale allround snaar gemaakt van nylon multifilament. zowel geschikt voor recreatieve spelers als andere spelers. De snaar is makkelijk te bespannen en armvriendelijk.
Product added to compare.