List of products by brand Yonex

Het grootste badmintonmerk is toch wel het Japanse Yonex. Rond 1962 werden de eerste houten badmintonrackets geproduceerd. Het No. 2000 Yonex-racket betekende een compleet nieuwe periode in de badmintonsport. Het duurde dan ook niet lang voordat Yonex marktleider werd op het gebied van badminton in Japan. Daarnaast richt Yonex zich  op de tennissport en hebben naast de wel bekende tennisrackets ook een aantal top tennissnaren geproduceerd. Zo wist Yonex binnen een korte periode tal van de topspelers in het ATP en WTA circuit te bekoren. Stan Wawrinka, Nick Kyrgios, Martina Hingis, Victoria Azarenka, Pierre-Hugues Herbert… Doordat Yonex alles zelf fabriceert, is er sprake van kwaliteitscontrole. Hierdoor is de continuïteit van de kwaliteit, duurzaamheid en het gevoel gegarandeerd. Zo staan de polyester tennissnaren en badmintonsnaren ook bekend om de hoge duurzaamheid, waardoor U langere tijd van de snaar kunt genieten. 

Spaendoncksport.nl heeft speciaal voor U een selectie gemaakt van de beste tennisrackets, tennissnaren, en tennistassen uit het assortiment van Yonex. Zo hoeft U niet meerdere webwinkels of zelfs fysieke winkels langs te gaan zonder resultaat.

Meer

Het grootste badmintonmerk is toch wel het Japanse Yonex. Rond 1962 werden de eerste houten badmintonrackets geproduceerd. Het No. 2000 Yonex-racket betekende een compleet nieuwe periode in de badmintonsport. Het duurde dan ook niet lang voordat Yonex marktleider werd op het gebied van badminton in Japan. Daarnaast richt Yonex zich  op de tennissport en hebben naast de wel bekende tennisrackets ook een aantal top tennissnaren geproduceerd. Zo wist Yonex binnen een korte periode tal van de topspelers in het ATP en WTA circuit te bekoren. Stan Wawrinka, Nick Kyrgios, Martina Hingis, Victoria Azarenka, Pierre-Hugues Herbert… Doordat Yonex alles zelf fabriceert, is er sprake van kwaliteitscontrole. Hierdoor is de continuïteit van de kwaliteit, duurzaamheid en het gevoel gegarandeerd. Zo staan de polyester tennissnaren en badmintonsnaren ook bekend om de hoge duurzaamheid, waardoor U langere tijd van de snaar kunt genieten. 

Spaendoncksport.nl heeft speciaal voor U een selectie gemaakt van de beste tennisrackets, tennissnaren, en tennistassen uit het assortiment van Yonex. Zo hoeft U niet meerdere webwinkels of zelfs fysieke winkels langs te gaan zonder resultaat.

Minder
Yonex Astrox 7 badmintonracket YRA7 Yonex € 82,95 Yonex Astrox 7 badmintonracket YRA7 Yonex € 82,95 2
  • Nieuw
Beschikbaar
BADMINTON

Yonex Astrox 7 badmintonracket

Yonex
YRA7
€ 82,95
De Yonex Astrox 7 is een allround badmintonracket. Met dit badmintonracket van Yonex kun je snel een tegen reactie geven, maar dit badmintonracket ondersteunt ook een nauwkeurige smash. 
Yonex BG65 badmintonsnaar 200m rol (wit)  Yonex € 89,95
  • In prijs verlaagd / -€ 4,00
Beschikbaar
BADMINTON

Yonex BG65 badmintonsnaar 200m rol (wit)

Yonex
€ 85,95 € 89,95
De Yonex BG65 heeft een goede combinatie tussen gevoel en duurzaamheid. De BG65 badmintonsnaar wordt wereldwijd gebruikt door professionele spelers en ook door beginners.
Yonex Mavis 600 badminton shuttle YM600 Yonex € 10,90
  • Nieuw
Beschikbaar
BADMINTON

Yonex Mavis 600 badminton shuttle

Yonex
YM600
€ 10,90
De Yonex Mavis 600 badminton shuttle is de verbeterde versie van de Mavis 500. Een van deze verbetering is dat de duurzaamheid sterk is verbeterd. De Yonex Mavis 600 badminton shuttle lijkt door de verbeterde vlucht en snelheidsafname aan het einde van de vlucht, nu meer op een veren shuttle.
Yonex Nanoray 8000 badmintonracket  Yonex € 69,95
Beschikbaar
BADMINTON

Yonex Nanoray 8000 badmintonracket

Yonex
€ 69,95
De Yonex Nanoray 8000 is een lichte flexibele badmintonracket. De specialiteit van dit racket is dat de top van het racket licht is waardoor je spel aan het net aan snelheid wint. Dit racket is al bespannen met de BG3 snaar. Wilt u liever een andere bespanning? Dan kunt u dit bij ons aangeven.
Yonex Nanoray 9 badmintonracket YRNR9 Yonex € 32,95
  • Nieuw
Beschikbaar
Home

Yonex Nanoray 9 badmintonracket

Yonex
YRNR9
€ 32,95
Het Nanoray 9 badmintonracket van Yonex is een leuke graphite racket voor de beginnende speler. Het graphite helpt ter uitzondering van aluminium een betere gevoel voor de shuttle te ontwikkelen.
Yonex Nanoray Speed badmintonracket YNRSP Yonex € 69,95
  • Nieuw
Beschikbaar
BADMINTON

Yonex Nanoray Speed badmintonracket

Yonex
YNRSP
€ 69,95
De Yonex Nanoray Speed is een stijf head-licht badmintonracket waarmee het preciezer slaan mogelijk maakt. In de top van de Yonex Nanoray Speed racket is het extra licht waardoor je spel aan het net aan snelheid wint.
Yonex Polytour Pro tennissnaar 200m rol (geel) 2070723 Yonex € 99,95
Beschikbaar
Tennissnaren

Yonex Polytour Pro tennissnaar 200m rol (geel)

Yonex
2070723
€ 99,95
De Yonex Polytour Pro is een ideale snaar voor spelers die duurzaamheid belangrijk vinden en dat graag willen combineren met comfort. De Yonex Polytour Pro is een monofilament snaar. De snaar is goed geschikt voor aanvallende spelers die meer controle willen.
Yonex Polytour Pro tennissnaar 200m rol 1.25mm (zwart) 2070723 Yonex € 99,95
Beschikbaar
Tennissnaren

Yonex Polytour Pro tennissnaar 200m rol 1.25mm (zwart)

Yonex
2070723
€ 99,95
De Yonex Polytour Pro is een ideale snaar voor spelers die duurzaamheid belangrijk vinden en dat graag willen combineren met comfort. De Yonex Polytour Pro is een monofilament snaar. De snaar is goed geschikt voor aanvallende spelers die meer controle willen.
Yonex Polytour Tough tennissnaar 200m rol 1.25mm (zwart) YNPT-ZW Yonex € 79,90
Beschikbaar
Tennissnaren

Yonex Polytour Tough tennissnaar 200m rol 1.25mm (zwart)

Yonex
YNPT-ZW
€ 79,90
De Yonex Polytour Tough is een ideale snaar voor spelers die duurzaamheid belangrijk vinden en dat graag willen combineren met comfort. De Yonex Polytour Tough is een monofilament snaar. De snaar is goed geschikt voor aanvallende spelers die meer controle willen.
Yonex Voltric 7 Neo badmintonracket  Yonex € 74,95
Beschikbaar
BADMINTON

Yonex Voltric 7 Neo badmintonracket

Yonex
€ 74,95
De Yonex Voltric 7 Neo badmintonracket is lichter dan de Yonex Voltric 5. U kunt met dit racket een hele hoge racket snelheid behalen. Dit racket is bestemd voor een club & competitiespeler, die aanvallend speelt.
Product added to compare.