McDavid Brace 402 Kniebeschermer met opening op knieschijf

McDavid Brace 402 Kniebeschermer met opening op knieschijf

 

Deze McDavid Kniebeschermer met opening op knieschijf 402 uit neopreen is gemaakt om zo goed mogelijk te passen. De opening in de kniebeschermer neemt de druk weg van de knieschijf. Een 27,5 cm lange neopreenhoes met aan beide zijde een nylon bekleding. Omkeerbare zijden, rekbaar in 4 richtingen.

Meer informatie

Top deal! € 20.96 incl. BTW

€ 27.95 incl. BTW

(uw voordeel is 25 %)

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Bestellen

Stel een vraag

* Verplichte velden.

30 other products in the same category:

MCDAVID KNIEBESCHERMER MET OPENING OP KNIESCHIJF 402

 

Deze McDavid Kniebeschermer met opening op knieschijf 402 is gemaakt om zo goeLevel 1 McDavid protection/beschermingd mogelijk te passen. De opening in de kniebeschermer neemt de druk weg van de knieschijf. Een 27,5 cm lange neopreen hoes met aan beide zijde een nylon bekleding. Omkeerbare kleuren, rekbaar in 4 richtingen. Neopreen levert therapeutische warmte aan het kwetsuur om de genezing te bevorderen en de pijn te verminderen.

 

BESCHERMINGSNIVEAU I

EEN EERSTE NIVEAU VAN BESCHERMING ONTWORPEN VOOR:

 

Niet gespecificeerde kniepijnen, tendinitis, bursitis, artritis, lichte verrekkingen. Deze beschermer helpt de pijn te verminderen en bevordert de genezing dankzij de druk van het zachte weefsel en het vasthouden van de therapeutische warmte. De open kniebeschermer verlicht de druk op de knieschijf. Niet geheel zeker of deze kniebrace voor u geschikt is? Raadpleeg het McDavid adviescentrum. Het hierboven vermelde informatie is geen medisch advies. Voor diagnose en behandeling van kwetsuren, raadpleeg een arts.

WAARSCHUWING:

Niet op open wonden aanbrengen of indien u gevoelig bent voor huidaandoeningen, allergische bent voor rubber of bloedcirculatie problemen hebt. Indien er zich een huidprobleem voordoet, stop het gebruik. Indien het probleem aanhoudt, raadpleeg een arts.

 

McDavid Kniebeschermer met opening op knieschijf

 

 

Maat

S

M

L

XL

XXL

Omtrek knie

30-35 cm

35-38 cm

38-43 cm

43-50 cm

50-56 cm

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search