McDavid Brace 421 Knieschijfbeschermer

McDavid Brace 421 Knieschijfbeschermer

 Deze beschermer bestaat uit twee mediale en twee laterale baleinen met aanpasbare sluitingen een hoefijzersteun om de knieschijf. Helpt de kleine ligamenten te ondersteunen en verzacht de symptomen van Chondromalacia,knieschijfblokkage en tendinitis.

"Dit zijn modellen van het oude assortiment, zit uw maat er niet bij? kijk dan bij reguliere modellen''

Meer informatie

Top deal! € 48.71 incl. BTW

€ 64.95 incl. BTW

(uw voordeel is 25 %)

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Bestellen

Stel een vraag

* Verplichte velden.

30 other products in the same category:

McDavid Brace 421 Knieschijfbeschermer

Level 2 McDavid protection/bescherming

 

Deze beschermer bestaat uit twee mediale en twee laterale baleinen met aanpasbare sluiting en een hoefijzersteun om de knieschijf. Helpt de kleine ligamenten te ondersteunen en verzacht de symptomen van Chondromalacia, knieschijf blokkage en tendinitis. Deze beschermer bestaat uit een 5 mm dikke neoprene band met een nylon bekleding aan beide zijden. Neoprene levert therapeutische warmte aan het kwetsuur om de genezing te bevorderen en de pijn te verminderen.


BESCHERMINGSNIVEAU II
EEN EERSTE NIVEAU VAN BESHERMING ONTWORPEN VOOR:

 

Deze knieband heeft alle voordelen van beschermingsniveau I zoals de Knee Support W. Open Patella. Daarboven biedt hij nog meer bescherming tegen lichte knieschijf en ligament kwetsuren
dankzij de baleinen en aanpasbare sluiting. 
Het hierboven vermelde is een gids, geen vervangmiddel van medische zorgen.Voor diagnose en behandeling van kwetsuren, raadpleeg een arts.


WAARSCHUWING: 

 

Niet op open wonden aanbrengen of indien u gevoelig bent voor huidaandoeningen, allergische bent voor rubber of bloedcirculatie problemen hebt. Indien er zich een huidprobleem voordoet, stop het gebruik. Indien het probleem aanhoudt, raadpleeg een arts. 

 


U kunt hieronder de door u gewenste maat bepalen, de waarde in centimeters geven de omtrek van de knie aan waarvoor de desbetreffende maat geschikt is.

 


maat S M L XL XXL

Over de knie

30-35 cm 35-38 cm 38-43 cm 43-50 cm 50-56 cm

Kassa  

Geen artikelen

Administratiekosten € 0.00
Totaalprijs (inclusief btw en kosten) € 0.00

Afrekenen

TOP DEALS!

Search