• In prijs verlaagd
Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium
 • Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium
 • Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium
 • Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium
 • Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium
 • Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium
 • Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium
 • Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium
 • Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium
 • Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium
 • Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium

Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium

PK-RX1-36H-GPS-EBS

De RX1 GPS is \'s werelds eerste op afstand bestuurbare GPS-trolley met touchscreen, die de technologie van afstandsbediening naar een hoger niveau tilt. Met een slanke afstandsbediening met een bereik van 50 meter, kunnen golfers draadloos hun elektrische trolley bedienen vanuit de palm van hun hand. Het zwenkbare voorwiel zorgt voor soepel manoeuvreren onder alle omstandigheden, terwijl de handige Slope Traverse Assist (STA) helpt om de trolley stabiel te houden op elk terrein. De RX1 GPS heeft een indrukwekkend 3,5-inch kleurentouchscreen met hoge zichtbaarheid, waarmee golfers snel en nauwkeurig afstanden tot de voorkant, het midden en de achterkant van de green kunnen meten, evenals gevaren en scorekaarten. Met meer dan 40.000 voorgeladen cursussen wereldwijd, zijn er geen jaarlijkse kosten of abonnementen nodig. Daarnaast is de trolley voorzien van een Bluetooth Connected-app voor IOS en Android, waarmee golfers onderweg snel updates over de golfbaan kunnen uitvoeren.

€2.099,95
€1.899,95 €200,00 korting
Incl. BTW
Aantal

 

Gratis verzending vanaf €75

  30 dagen bedenkttijd

Ontevreden? Dan kun je het product binnen de bedenktijd retourneren

  Vaste lage prijzen

Bij een goede kwaliteit en service hoort ook een goede prijs

  Vragen & advies

Stel al uw vragen nu ook via WhatsApp!

Omschrijving

Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium

D geheel nieuwe Powakaddy RX1 GPS-afstandsbediening Elektrische golftrolley 's werelds eerste GPS-afstandsbediening met touchscreen, de RX1 Remote GPS. De nieuwste GPS-technologie met aanraakscherm brengt trolleys met afstandsbediening naar een hoger niveau. Vooraf geladen met een groot aantal functies waarmee u uw spel rechtstreeks vanaf uw trolleyconsole kunt beheren. Slope Traverse Assist (STA™)-technologie houdt de RX1 op het goede spoor, terwijl de geheel nieuwe ergonomisch ontworpen handset u intuïtieve bediening geeft. Met PowaKaddy's eenvoudigste ooit met 1 klik opvouwen en wereldberoemde styling, zet de RX Remote Range de nieuwe maatstaf in innovatie op het gebied van elektrische trolleys.

De nieuwste GPS-technologie met aanraakscherm brengt trolleys met afstandsbediening naar een hoger niveau. De RX1 GPS met afstandsbediening is vooraf geladen met meer dan 40.000 golfbanen over de hele wereld zonder jaarlijkse kosten en abonnementen, zodat golfers hun spel rechtstreeks vanaf hun trolleyhandvat kunnen beheren. Het verbluffende nieuwe 3,5-inch TFT-touchscreen LCD-kleurenscherm met hoge zichtbaarheid levert snelle en nauwkeurige afstanden naar de voorkant, het midden en de achterkant van de green, plus hindernissen en scorekaart. Met de PowaKaddy GPS Bluetooth Connected App voor iOS en Android kunnen golfers baanupdates uitvoeren terwijl ze onderweg zijn met alleen hun mobiele apparaat. Slope Traverse Assist (STA™) houdt het op het goede spoor, terwijl de geheel nieuwe, ergonomisch ontworpen handset u onder alle omstandigheden intuïtieve afstandsbediening van uw trolley geeft.

De geheel nieuwe Powakaddy RX1 elektrische golftrolley met afstandsbediening brengt intuïtie in de wereld van elektrische golftrolleys. Het beschikt over tal van nieuwe technologieën, waaronder ergonomische bedieningselementen die snelle, instinctieve reacties leveren, Slope Traverse Assist (STA™)-technologie om de trolley op het goede spoor te houden en een verbluffend breedbeeldscherm van 3,5 inch in kleur. Een op maat gemaakte low-profile PowaFrame® van polymeer met hoge treksterkte is slim gebeeldhouwd rond dubbele 230w-motoren en de krachtige volgende generatie lithium 30v Max™ Plug 'n' Play™-batterij. Deze batterij is 40 procent kleiner dan het vorige model en volledig IP66 water- en stofbestendig. Het eenvoudigste 1-Click-vouwsysteem kan 20 procent kleiner worden opgevouwen dan de vorige Freeway, terwijl de gloednieuwe handset de golfer onder alle omstandigheden volledige controle over de trolley geeft. De RX1 Remote elektrische golfkar van Powakaddy is een op afstand bestuurbaar model. Het is ultracompact en kan in slechts enkele seconden worden opgevouwen. Het profiteert van een hoge fabricagekwaliteit en is zeer gemakkelijk te gebruiken. Het heeft een groot 3,5-inch kleurenscherm dat alle informatie toont die je nodig hebt als je op de baan bent: levensduur van de batterij, snelheid, tijd, verstreken tijd, enz. Het scherm met achtergrondverlichting biedt een uitstekende leesbaarheid, zelfs bij zeer hoge omgevingstemperaturen licht.

De Powakaddy RX1 Remote-trolley wordt aangedreven door een krachtige en stille 230 Watt dubbele motor, discreet genesteld in het PowaFrame-legeringchassis en aangedreven door een Plug n Play Max 30 Volt lithiumbatterij, zelf dun en licht. Om op alle banen te circuleren, heeft het een dubbel scharnierend voorwiel, 2 achterwielen waarvan de grip op grasachtige grond aanstekelijk blijkt te zijn. Wat het kleine achterwiel betreft, het is het zogenaamde anti-kantelwiel dat voorkomt dat de trolley kantelt tijdens het klimmen. Het elektronische auto-sensing remsysteem waarmee de RX1 is uitgerust, remt de truck automatisch af op steile hellingen bergafwaarts. Ingebouwde riemen houden uw golftas stevig op zijn plaats als hij eenmaal is opgezet. De handgreep waarin het scherm is geïntegreerd kan zowel door linkshandigen als door rechtshandigen gemakkelijk worden gehanteerd. Het is in hoogte verstelbaar om zich aan te passen aan de grootte van elke speler. Onder het handvat zit een opberghouder voor de afstandsbediening, die dankzij de ingebouwde USB-poort zeer eenvoudig oplaadbaar is. Deze zelfde USB-poort kan worden gebruikt om uw telefoon aan te sluiten.

Plug 'n' Play™-lithiumbatterijen

De nieuwe 30v Max™ Plug'n'Play™-accu is de dunste, lichtste en krachtigste accu voor golftrolleys op de markt. PowaKaddy's tweede generatie Plug 'n' Play™-batterijsysteem heeft ook een nieuwe, bovenaan gemonteerde, gemakkelijk toegankelijke aan/uit-schakelaar, een heel slimme en eenvoudige batterijontgrendeling en is maar liefst 40% kleiner dan het vorige model. Het unieke Plug 'n' Play™-batterijsysteem van PowaKaddy is het dunste, lichtste en krachtigste op de markt. Doordat er geen lastige verbindingsdraden meer nodig zijn, klikt de batterij snel op zijn plaats en kan deze in opgevouwen toestand in de trolley blijven.

Powakaddy RX1 GPS-Remote elektrische golftrolley 36 hole lithium

 • 's Werelds eerste op afstand bestuurbare GPS-trolley met touchscreen
 • Slimline afstandsbediening
 • Verbluffend nieuw 3,5-inch kleurentouchscreen met verbeterde grafische weergave
 • Alle functies van de RX1 met een volledig geïntegreerde high-performance golf-GPS
 • Voorgeladen met meer dan 40.000 golfbanen wereldwijd
 • Levert snelle, nauwkeurige afstanden tot greens en hindernissen
 • Automatisch doorgaan van hole naar hole
 • Meet uw schotafstanden
 • Scorecard houdt uw prestatiegeschiedenis bij
 • Actieve groene weergave – werkt de groene vorm automatisch bij
 • Drop Flag-technologie voor nauwkeurige afstand tot de hole
 • Bluetooth Connected App voor iOS en Android zorgt voor snelle updates van de golfbaan
 • Automatisch elektronisch remsysteem (EBS™)
 • Geen jaarlijkse kosten of abonnementen vereist
 • Zeer krachtige 36 holes accu
 • 2 jaar garantie op de trolley, 5 jaar opde accu
Productdetails
PK-RX1-36H-GPS-EBS

Datasheet

Model
RX1 GPS-Remote
Kleur
Grijs
Gewicht
14 KG
Afmetingen (gevouwen)
H: 805mm W: 425mm D: 345mm
Merk
Powakaddy
Productgroep
Golftrolley
chat Commentaar (0)