Klemmen

Actieve filters

Pro's Pro Premium...
  • Nieuw
Beschikbaar
Home

Pro's Pro Premium automatische geleider/tangensysteem

T110
€ 74,95
De Pro's Pro Premium automatische geleider/tangensysteem is innovatieve en gebruiksvriendelijke draaiklemvoet en -stang uitgerust met het waarschijnlijk het meest up-to-date triggermechanisme, dat momenteel op de markt beschikbaar is. De klembasis wordt automatisch ontgrendeld wanneer de klem terugkeert naar de basis. Beschikt over een handmatige...
Pro's Pro standaard...
  • Nieuw
Beschikbaar
Home

Pro's Pro standaard geleider/tangensysteem

T130
€ 64,95
Pro's Pro standaard geleider/tangensysteem bestaande uit een stabiele, hoogwaardige zwenkbare klemvoet en stang met gebruiksvriendelijke technologie. Geschikt voor alle Pro's Pro-machines van de huidige serie (behalve Comet en Comet XP) en vele andere machines van dezelfde afmetingen. 
Pro's Pro inklempunt voor...
  • Nieuw
Beschikbaar
Home

Pro's Pro inklempunt voor bespanmachines

T152
€ 12,95
De Pro's Pro inklempunt voor bespanmachines helemaal gecoat met kunststof. Geschikt voor de meeste Pro's Pro machines.
Onderkant vaste klem Penta Premium Stringer 14449 Bespanmachines € 69,95 Onderkant vaste klem Penta Premium Stringer 14449 Bespanmachines € 69,95 2
  • In prijs verlaagd / -€ 10,00
  • Nieuw
Beschikbaar
Bespanmachines

Onderkant vaste klem Penta Premium Stringer

14449
€ 59,95 € 69,95
Dit is de onderkant van de klem die past op de Penta Premium Stringer 3600. De klem is gemakkelijk vast te zetten door middel van de stevige knop die erop zit. De Onderkant Vaste Klem Penta Premium Strnger is zowel te gebruiken voor tennis- als badmintonklemmen.
Pro's Pro starterklem-startklem T014A TENNIS € 24,95
  • Nieuw
Beschikbaar
TENNIS

Pro's Pro starterklem-startklem

T014A
€ 24,95
De Pro's Pro startklem oftewel de starterklem is van zeer goede kwaliteit en uiterst betrouwbaar. Iedere professionele bespanner zou een startklem moeten hebben vooral voor eerste lengte snaren, hybrid bespanning maar ook als hulpmiddel bij het net iets te kort afgemeten snaren.

Filteren op

Merk

Merk

Productgroep

Productgroep

Prijs

Prijs

  • € 12,00 - € 75,00

Product added to compare.